Kultura

OTVORENA IZLOŽBA Dubrovnik se prvi put predstavlja na Venecijanskom bijenalu

Otvorenjem izložbe ‘Mjesto isprekidanih odlazaka’ ovog četvrtka, Grad Dubrovnik i Umjetnička Galerija Dubrovnik prvi put su se predstavili na Venecijanskom bijenalu.

-Zahvaljujem još jednom izvanrednim umjetnicima Slavenu Tolju te Marijani i Izvoru Pende čija su vrhunska umjetnička djela u najboljem svjetlu predstavila Grad Dubrovnik. Uistinu možemo reći da je ova gradska uprava napravila iskorak u međunarodnoj promociji Grada Dubrovnika – istaknuo je gradonačelnik Mato Franković na svom Facebook profilu dodavši kako je ovo ‘još jedan međunarodni uspjeh Grada Dubrovnika’.

58. izdanje ovog globalnog mjesta susreta umjetnika s međunarodnom publikom, kustosima i galeristima posato je platformom na kojoj je svoj projekt samostalno predstavio tim oformljen isključivo od dubrovačkih umjetnika – Slavena Tolja, Izvora Pende i Marijane Vukić Pende.

Pročitajte još

Orlando se vraća na Lerove daske

Dulist

Lero sa ‘Sub rosom’ gostuje u Puli

Dulist

U Lazaretima održana tribina na temu ‘Ocrtavanje morala bande’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija