Natrag
18.2.2019 20:25

facebook

twitter

google

rss

dulist

Otvoren Dan karijera ACMT-a

18.3.2013 @ 15:31 Mia Njavro Zanimljivosti
8;8

Podijelite:

Trinaesti po redu Dan karijera Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju održava se danas od 9 do 19 sati u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik.

-Današnji poslovni svijet zahtijeva mnogo više od same diplome. Po završetku studija studenti moraju biti spremni za prave poslovne prilike i izazove. Fakulteti već na prvoj godini studija moraju planski i aktivno pripremati studente za izlazak na tržište rada. Primjerice, studenti RIT/ACMT-a obvezni su tijekom studija odraditi 1200 sati stručne prakse u tvrtkama te redovito sudjelovati na Danu karijera – istaknuo je na svečanom otvaranju Don Hudspeth, predsjednik i dekan RIT/ACMT-a.   

Dan karijera cjelodnevno je događanje koje okuplja predstavnike nekih od najuglednijih tvrtki, iz Hrvatske i iz regije. Namijenjeno je studentima i diplomantima Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju, a cilj događanja je profesionalno usmjeravanje studenata i pružanje informacija koje će im pomoći u izgradnji karijera te uspješnoj integraciji na tržište rada.

Na najstarijem sajmu karijera u Hrvatskoj, studentima i diplomantima RIT/ACMT-a, predstavit će se jedanaest uglednih tvrtki, iz Hrvatske i iz regije: Agrokor koncern, Apis IT, Hotel Hilton Imperial Dubrovnik, Hotel Le Meridien Lav (Starwood Hotels & Resorts Worldwide), Micros Fidelio (MICROS Systems), Moj posao, PHOBS, Dubrovnik Sun Gardens (Radisson BLU), Radisson BLU Split (The Carlson Rezidor Hotel Group), Valamar Hotels & Resorts te Tim Kabel d.o.o.
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana