Natrag
17.2.2019 15:03

facebook

twitter

google

rss

dulist

Otkazan Libertas Film Festival

5.4.2012 @ 17:17 Baldo Marunčić Kultura

Podijelite:

Nakon sedam uzastupnih izdanja, Libertas Film Festival se ove godine neće održati.

Kako stoji u službenom priopćenju LFF-a, iako je kroz sve recesijske godine nekako uspio prevladati sve prepreke, ove godine za festival nije bilo moguće osigurati dovoljan budžet kako bi se održao bez ugrožavanja kvalitete i filmova i same organizacije.
 
– Jako nam je žao što smo morali donjeti ovu odluku i nadamo se da će situacija sljedeće godine biti bolja i da ćemo osigurati sav potreban budžet i ponovo u Dubrovnik dovesti neka od najvećih imena filmske umjetnosti u svijetu.
 
Libertas je pokrenut kao luda ambicija šačice ljudi kojima se svima zahvaljujemo na sedam godina odlične suradnje i kreativnosti, pogotovo našem festivalskom timu, programskom dvojcu Stjepanu Hundiću i Vanji Vascarcu, svim partnerima i sponzorima, medijima koji su nas podržavali i pratili, te naravno našem partneru od prve godine direktorici Kinematografa Dubrovnik Đivi Galov, gradonačelniku Andri Vlahušići, ali i bivšoj gradonačelnici Dubravki Šuici kao i svim građanima grada Dubrovnika koji su nam bili vjerna publika – izjavila je Mia Pećina, osnivačica festivala.
 

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana