Aktualno

Osvoji stipendiju do 7000 eura za upis na IT studij ACMT-a

Osvoji stipendiju do 7000 eura za upis na IT studij ACMT-a

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) poziva sve maturante da se prijave na natjecanje iz znanja u području informacijskih tehnologija IT INNOVATION CHALLENGE.

Natjecatelji će se znanjem informatike, tehnološkom inovativnošću i kreativnošću boriti za pet vrijednih stipendija u iznosima od 2000 do 7000 eura.

Što je IT INNOVATION CHALLENGE?

IT Innovation Challenge je natjecanje iz znanja informatike, tehnološke kreativnosti i inovativnosti koje, po prvi put u Hrvatskoj, organizira Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT).

Natjecanje će se održati u Dubrovniku i Zagrebu

Natjecanje će se održati u subotu 27. travnja, s početkom u 9 sati, u prostorijama Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju, u Dubrovniku i Zagrebu. Prijave za natjecanje zaprimaju se do četvrtka, 25. travnja, a na natjecanje se mogu prijaviti svi učenici četvrtih razreda srednjih škola, kao i kandidati koji su prijašnjih godina završili srednjoškolsko obrazovanje. Obrazac za prijavu nalazi se na sljedećem linku – obrazac za prijavu.

Nagrade  5 stipendija u iznosima od 2000 do 7000 eura za upis na studij IT-a

Pet kandidata koji ostvare najbolje rezultate, dobit će pet vrijednih stipendija, za upis na Američku visoku školu za menadžment i tehnologiju, na stručni preddiplomski studij Informacijske tehnologije, u Dubrovniku ili Zagrebu, u iznosima od 2000 do 7000 eura:
 
1. nagrada – 7.000,00 EUR
2. nagrada – 5.000,00 EUR
3. nagrada – 4.000,00 EUR
4. nagrada – 3.000,00 EUR
5. nagrada – 2.000,00 EUR
 
Za više informacija o stručnom preddiplomskom studiju Informacijske tehnologije posjetite link INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE
 
Faze natjecanja

U prvoj fazi natjecanja, provjeravat će se teorijske osnove iz gotovo svih područja informatike, kao i opća informiranost o aktualnim temama iz svijeta informacijskih tehnologija. U drugoj fazi natjecanja, deset finalista koji u prvoj fazi ostvare najbolje rezultate, imat će zadatak pokazati svoju kreativnost i inovativnost tako da već postojeći proizvod tehnološki unaprijede za potrebe tržišta budućnosti, odnosno 2020. godine.
 
Prijavite se, najkasnije do 25. travnja, putem linka www.acmt.hr/it-contest-application/. Imena pobjednika bit će objavljena u četvrtak 2. svibnja na službenoj web stranici visoke škole – www.acmt.hr – gdje se može pronaći i više informacija o natjecanju.
——–
Za više informacija i prijave obratite se Odjelu za upise na tel.: 01 643 9100 / 020 433 000 ili pošaljite e-mail na admissions@acmt.hr
Pratite nas na Facebook

Pročitajte još

Libertas pojačava polaske ‘šestice, uvodi i svakodnevnu noćnu liniju

Dulist

OD 9 DO 13:30 U nedjelju se zbog Du Motiona zatvaraju pojedine prometnice

Dulist

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist