Sport

Osnovan Savjet predsjednika VK Jug CO

Osnovan Savjet predsjednika VK Jug CO

 Prva sjednica Savjeta predsjednika VK Jug Croatia osiguranje održana je u srijedu, na poziv predsjednika ovog tijela Ivana Pavličevića.

Savjet Kluba je novo tijelo formirano temeljem izmjena i dopuna Statuta Kluba, a sačinjavaju ga svi bivši predsjednici VK Jug. Pozivu su se odazvali: Cvijeto Ruso, Boro Andrić, Dubravko Cota, Luka Obradović, Željan Konsuo i Goran Hrnić, dok su opravdano odsutni bili: Davor Miloglav, Branko Bazdan, Ivica Rustan, Boro Kosović i počasni predsjednik Ante Jerković, kojemu su članovi Savjeta poželjeli što brži oporavak.
Sastanak je počeo čestitkom Nikši Dobudu i Sandru Suknu na nagradi Franjo Bučar, a potom je Ivan Pavličević upoznao članove Savjeta sa statutarnim ovlastima tijela.

Aktualni predsjednik VK Jug CO Lukša Jakobušić, koji je nazočio sjednici Savjeta, upoznao je Savjet s aktivnostima u klubu od izbora i planovima u sljedećem razdoblju.

Članovi Savjeta su podržali aktivnosti Predsjednika i Uprave, a posebno su podržali nastojanja na omasovljenju članstva, te aktivnosti na povećanju broja gledatelja na domaćim utakmicama.

Istaknuto je da je strategija Kluba uvijek bila oslonac na vlastiti igrački kadar, te je naglašena potreba za kontinuiranim akcijama na popularizaciji Kluba i vaterpolo sporta kod djece i mladih. S tim u vezi je i preporuka o potrebi trajnog unaprjeđenja stručnog rada s mlađim kategorijama. Savjet je u svojim zaključcima podržao aktivnosti bivše i sadašnje Uprave na obilježavanju 90. obljetnice osnivanja Kluba, te preporučio nastavak aktivnosti na realizaciji programa proslave kroz izdavanje monografije i održavanja svečane sjednice.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist