GradUrednički izbor

Osniva se Dječji vrtić Pčelica, privremena ravnateljica Dijana Brkić Hadžikadunić

Osniva se Dječji vrtić Pčelica, privremena ravnateljica Dijana Brkić Hadžikadunić

Dječji vrtići Dubrovnik dijele se na dvije ustanove, o čemu će odlučivati Gradsko vijeće idućeg tjedna. Kako se navodi u prijedlogu odluke, osniva se ustanova Dječji vrtić Pčelica sa sjedištem u Mokošici, dok postojeća ustanova koja se dijeli, Dječji vrtići Dubrovnik nastavlja s obavljanjem djelatnosti predškolskog odgoja i obrazovanja te skrbi o djeci rane i predškolske dobi. Dječji vrtić Pčelica imat će u svom sastavu 14 područnih odjela.

Do izbora i imenovanja ravnatelja, gradski će vijećnici imenovati privremenu ravnateljicu Dječjeg vrtića Pčelica, a za tu se funkciju predlaže Dijana Brkić Hadžikadunić. Ona će biti ovlaštena za obavljanje radnji u vezi osnivanja i poslovanja Dječjeg vrtića Pčelica kao samostalne ustanove te će pribaviti potrebne dozvole za početak rada, donijeti privremeni statut uz prethodnu suglasnost Grada, podnijeti prijavu za upis u sudski registar te obaviti i druge radnje potrebne za početak rada Dječjeg vrtića Pčelica.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović