Grad

Osniva se Dječji vrtić Pčelica, privremena ravnateljica Dijana Brkić Hadžikadunić

Dječji vrtići Dubrovnik dijele se na dvije ustanove, o čemu će odlučivati Gradsko vijeće idućeg tjedna. Kako se navodi u prijedlogu odluke, osniva se ustanova Dječji vrtić Pčelica sa sjedištem u Mokošici, dok postojeća ustanova koja se dijeli, Dječji vrtići Dubrovnik nastavlja s obavljanjem djelatnosti predškolskog odgoja i obrazovanja te skrbi o djeci rane i predškolske dobi. Dječji vrtić Pčelica imat će u svom sastavu 14 područnih odjela.

Do izbora i imenovanja ravnatelja, gradski će vijećnici imenovati privremenu ravnateljicu Dječjeg vrtića Pčelica, a za tu se funkciju predlaže Dijana Brkić Hadžikadunić. Ona će biti ovlaštena za obavljanje radnji u vezi osnivanja i poslovanja Dječjeg vrtića Pčelica kao samostalne ustanove te će pribaviti potrebne dozvole za početak rada, donijeti privremeni statut uz prethodnu suglasnost Grada, podnijeti prijavu za upis u sudski registar te obaviti i druge radnje potrebne za početak rada Dječjeg vrtića Pčelica.

Pročitajte još

STARE GUME, ŽELJEZO, BOCE… Vrijedni ronioci čistili podmorje u portu

Dulist

FRANKOVIĆ UZ DAN DRŽAVNOSTI: ‘Zajedništvom i jedinstvom možemo puno toga postići’

Dulist

‘POĆ’ ĆEMO SVI NA INKANAT’ Smanjenje cijena neće spasiti dubrovačke male iznajmljivače

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija