Crna kronika

Osim Andree nestale još dvije djevojke

Osim Andree nestale još dvije djevojke

Osim studentice iz Dubrovnika Andree Pirjać u proteklih nekoliko dana na području Hrvatske MUP-u je prijavljen nestanak triju osoba, od kojih su dvije djevojke u dobi 17, 18 godina te muškarac rođen 1958. godine.

Nestaloj Josipi Dundić, rođenoj Vinkovčanki, trag se izgubio 19. listopada na području Zagreba, piše Novi list. Visoka je 160 centimetara, smeđe kose i zelenih očiju. Andrea Pirjać iz Dubrovnika također je posljednji put viđena na zagrebačkim ulicama, dok je Splićanka Mara Šimičić, visoka 160 centimetara, smeđe kose i smeđih očiju, nestala na području Kaštel Lukšića.

Na popisu Nacionalne evidencije nestalih osoba u novije vrijeme prijavljen je i nestanak Marka Škvorca iz Koprivnice. Slabije je tjelesne građe, a osoba je, kažu, dosada bila sklona odlascima.

U Hrvatskoj je trenutno 2534 nestalih osoba i sve su objavljene na internetskoj stranici www.nestali.hr.  Ondje je moguće pronaći i riječi stručnjaka o trgovanju ljudima, samovoljnom udaljavanju djece od kuće ili iz ustanove, načelima kriminalističkog istraživanja "rizičnih" nestanaka osoba i drugo.

U slučaju da posjedujete informaciju o nekoj od nestalih osoba, potrebno je obavijestiti najbližu policijsku postaju ili kontaktirati broj 192.

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist