Grad

OŠ LAPAD Radovi na sportskoj dvorani sufinancirani s dva milijuna kuna

Pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Dubrovnika Dživo Brčić, u ime gradonačelnika Mata Frankovića, u Zagrebu je potpisao ugovor o sufinanciranju radova i usluga za projekt rekonstrukcije sportske dvorane OŠ Lapad vrijedan 2 milijuna kuna.

Ugovorom, koji je u ime ugovaratelja, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, potpisala ministrica Gabrijela Žalac, projekt rekonstrukcije sportske dvorane OŠ Lapad Ministarstvo sufinancira se do najvišeg ukupnog iznosa od dva milijuna kuna. Grad Dubrovnik u realizaciji projekta sudjeluje s minimalno 10 posto vlastitih sredstava u odnosu na ukupnu vrijednost projekta.

Podsjetimo, završetak radova na rekonstrukciji sportske dvorane, koji uključuju i energetsku obnovu dvorane, planiran je do početka novog polugodišta. Prethodno je provedena 7,6 milijuna kuna vrijedna energetska obnova OŠ Lapad, inače prvi projekt u obrazovanju na području Grada Dubrovnika koji je sufinanciran sredstvima iz europskih fondova u iznosi od 5,1 milijun kuna.

Pročitajte još

PROSVJED PROTIV 5G MREŽE ‘Naši građani nisu pokusni kunići’

Dulist.hr

Završena izgradnja skalina kod POS-a I u Mokošici

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija