Grad

OŠ LAPAD Radovi na sportskoj dvorani sufinancirani s dva milijuna kuna

Pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Dubrovnika Dživo Brčić, u ime gradonačelnika Mata Frankovića, u Zagrebu je potpisao ugovor o sufinanciranju radova i usluga za projekt rekonstrukcije sportske dvorane OŠ Lapad vrijedan 2 milijuna kuna.

Ugovorom, koji je u ime ugovaratelja, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, potpisala ministrica Gabrijela Žalac, projekt rekonstrukcije sportske dvorane OŠ Lapad Ministarstvo sufinancira se do najvišeg ukupnog iznosa od dva milijuna kuna. Grad Dubrovnik u realizaciji projekta sudjeluje s minimalno 10 posto vlastitih sredstava u odnosu na ukupnu vrijednost projekta.

Podsjetimo, završetak radova na rekonstrukciji sportske dvorane, koji uključuju i energetsku obnovu dvorane, planiran je do početka novog polugodišta. Prethodno je provedena 7,6 milijuna kuna vrijedna energetska obnova OŠ Lapad, inače prvi projekt u obrazovanju na području Grada Dubrovnika koji je sufinanciran sredstvima iz europskih fondova u iznosi od 5,1 milijun kuna.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ: Ivica Grilec sutra će biti razriješen dužnosti ravnatelja Lokruma

Dulist

‘BILA JE JEDNA OD NAJZAPUŠTENIJIH’ Uređena Ulica kardinala Stepinaca

Dulist

PREVENCIJA ZBOG KORONAVIRUSA Zatvorena blagajna Čistoće, glomazni otpad iznesite ispred kuće

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija