Zanimljivosti

Organiziran medicinski prijevoz do Splita

ŽC 112 izvještava da je jutros od 4.42 zatvoren most dr. Franja Tuđmana za autobuse na kat, motocikle, te vozila koja vuku kamp kućice ( I  skupina).

Županijski centar 112 Dubrovnik je također jučer na zahtjev Doma Zdravlja Vela Luka organizirao medicinski prijevoz zrakom helikopterom HRZ-a  na relaciji Blato – KBC Split.

Do 14. prosinca u vremenu od 8 do 17 sati zbog sanacije pokosa na Jadranskoj magistrali na području Mali Žal vozi će se uz privremenu prometnu regulaciju semaforima.
Do daljnjega zbog radova na D414 u mjestu Drače promet osobnih vozila teći će naizmjence, uz regulaciju semaforima, a promet autobusa i teretnih vozila teći će obilazno LC Žuljana-Trstenik.
Do daljnjeg promet će biti prekinut u oba smjera na državnoj cesti D425 Karamatići-Ploče (Čeveljuša), zbog radova na brzoj cesti Mali Prolog-Ploče (Čeveljuša). Obilazak: Čeveljuša-Baćina (D8)-Karamatići (ŽC6276)-Peračka Zavala (ŽC6208)-čvor Vrgorac.
 

Pročitajte još

MASLINA 2020. Danjel Sabadin šampion, a nagrađena i Zrinka Cvitešić

Dulist

DULIST PRVI DONOSI Obnovljena crkva sv. Mihajla otvara se 17. ožujka

Leona Rašica

ŠTO NAS ČEKA IDUĆIH MJESECI? Meteorolozi AccuWeathera ‘izbacili’ prognozu do ljeta

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija