Zanimljivosti

Organiziran medicinski prijevoz do Splita

ŽC 112 izvještava da je jutros od 4.42 zatvoren most dr. Franja Tuđmana za autobuse na kat, motocikle, te vozila koja vuku kamp kućice ( I  skupina).

Županijski centar 112 Dubrovnik je također jučer na zahtjev Doma Zdravlja Vela Luka organizirao medicinski prijevoz zrakom helikopterom HRZ-a  na relaciji Blato – KBC Split.

Do 14. prosinca u vremenu od 8 do 17 sati zbog sanacije pokosa na Jadranskoj magistrali na području Mali Žal vozi će se uz privremenu prometnu regulaciju semaforima.
Do daljnjega zbog radova na D414 u mjestu Drače promet osobnih vozila teći će naizmjence, uz regulaciju semaforima, a promet autobusa i teretnih vozila teći će obilazno LC Žuljana-Trstenik.
Do daljnjeg promet će biti prekinut u oba smjera na državnoj cesti D425 Karamatići-Ploče (Čeveljuša), zbog radova na brzoj cesti Mali Prolog-Ploče (Čeveljuša). Obilazak: Čeveljuša-Baćina (D8)-Karamatići (ŽC6276)-Peračka Zavala (ŽC6208)-čvor Vrgorac.
 

Pročitajte još

NOVI/STARI KNEZ PORPORELE Čile: Ubuduće će za provokatore od novinara biti bolji odgovori

Dulist

DOMUS CHRISTI Konavoka Nike Divizić proslavila stoti rođendan!

Dulist

Preko 513 milijuna stanovnika živi u Europskoj uniji

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija