Natrag
17.2.2019 04:57

facebook

twitter

google

rss

dulist

Organiziran medicinski prijevoz do Splita

7.12.2013 @ 8:26 Mia Njavro Zanimljivosti

Podijelite:

ŽC 112 izvještava da je jutros od 4.42 zatvoren most dr. Franja Tuđmana za autobuse na kat, motocikle, te vozila koja vuku kamp kućice ( I  skupina).

Županijski centar 112 Dubrovnik je također jučer na zahtjev Doma Zdravlja Vela Luka organizirao medicinski prijevoz zrakom helikopterom HRZ-a  na relaciji Blato – KBC Split.

Do 14. prosinca u vremenu od 8 do 17 sati zbog sanacije pokosa na Jadranskoj magistrali na području Mali Žal vozi će se uz privremenu prometnu regulaciju semaforima.
Do daljnjega zbog radova na D414 u mjestu Drače promet osobnih vozila teći će naizmjence, uz regulaciju semaforima, a promet autobusa i teretnih vozila teći će obilazno LC Žuljana-Trstenik.
Do daljnjeg promet će biti prekinut u oba smjera na državnoj cesti D425 Karamatići-Ploče (Čeveljuša), zbog radova na brzoj cesti Mali Prolog-Ploče (Čeveljuša). Obilazak: Čeveljuša-Baćina (D8)-Karamatići (ŽC6276)-Peračka Zavala (ŽC6208)-čvor Vrgorac.
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana