Grad

Opremljen stan za pedijatricu nove ambulante u Mokošici

Grad Dubrovnik osigurao je i opremio stan za pedijatricu koja će raditi u novoj pedijatrijskog ambulanti u Mokošici. Kako ističu iz Gradske uprave, osigurano je 50 tisuća kuna za opremanje stana koji je inače u gradskom vlasništvu.

Ključeve stana gradonačelnik Mato Franković, zajedno s pročelnicima Zdenkom Medovićem i Marijetom Hladilo, predao je ravnatelju Doma zdravlja Dubrovnik Branku Bazdanu, koji će stan ustupiti na korištenje pedijatrici.

Grad je tako adaptirao, uredio i opremio ambulantu za djecu u Mokošici, osigurao i opremio stan za doktoricu, ali i za nju i medicinsku sestru osigurao i plaću za prvih godinu dana.

-Iako nema zakonsku obvezu Grad Dubrovnik izdvaja značajna proračunska sredstva za zdravstvenu skrb sugrađana te pomaže rad Opće bolnice Dubrovnik i drugih zdravstvenih ustanova. Mladi roditelji su već ranije iskazali potrebu za još jednim pedijatrom na dubrovačkom području, a na ovaj način Grad je osigurao sve potrebne preduvjete – ističu iz Gradske uprave.

Pročitajte još

SVAKI DAN OD 8 D0 20 SATI Telefoni Crvenog križa za pomoć potrebitima

Dulist

SJEDNICA U PRIPREMI Detaljne upute s kriterijima za mjere Grada Dubrovnika tek nakon Gradskog vijeća

Dulist

DIRLJIVO Svi kao jedan zapjevali ‘Moju domovinu’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija