Grad

ONI SU IMALI USPJEŠNU 2015. Tomislav Dumančić: Sustavni rad i značajne investicije

ONI SU IMALI USPJEŠNU 2015. Tomislav Dumančić: Sustavni rad i značajne investicije

Iza dubrovačkih gospodarstvenika je još jedna uspješna poslovna godina.

Što ju je obilježilo te koji su faktori bili ključni za postizanje takvih rezultata upitali smo Tomislava Dumančića, regionalnog direktora Valamar Rivijere destinacija Dubrovnik.

– Valamar Riviera u destinaciji Dubrovnik iz godine u godinu bilježi kontinuirani rast noćenja i prihoda, a odlični rezultati ostvareni su i u poslovnoj 2015. godini. Rezultat je to sustavnog rada i značajnih ciklusa investicija kako u osoblje tako i u infrastrukturu, kontinuiranog podizanja kvalitete usluga i sadržaja u našim objektima te kvalitetne raspodjele kanala prodaje, upravljanja prihodima, ali i ciljane promocije kojoj pridajemo veliki značaj. Izuzetno nam je drago da smo ove godine s investicijom u plažu Valamar Dubrovnik President zaokružili kvalitetu turističkog proizvoda hotela Valamar Dubrovnik President na 5*, kao i cjelokupnog turističkog proizvoda Valamara u destinaciji Dubrovnik s plažom Cava i Coral Beach Clubom koji su doprinijeli nezaboravnom doživljaju boravka našim gostima i građanima Dubrovnika. Riječ je o novom i unikatnom turističkom proizvodu koji je na posljednjim Danima hrvatskog osvojio nagradu u kategoriji Plaža godine. Potvrda naše predanosti osiguranju izvrsnosti i ove godine došla je u vidu mnogobrojnih nagrada. Na Danima turizma tri naša djelatnika iz Dubrovnika nagrađena su u kategoriji Čovjek ključ uspjeha u turizmu, dok je Gorazd Surla, specijalist MICE prodaje dobitnik nagrade Ambasador hrvatskog kongresnog turizma. Također, već treću godinu za redom, hotel Valamar Lacroma Dubrovnik 4* dobitnik je World Travel Award nagrade – ove godine čak u dvije kategorije – kao Vodeći poslovni hotel u Hrvatskoj i Vodeći hotel u Hrvatskoj – istaknuo je Dumančić.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović