Grad

ONI SU IMALI USPJEŠNU 2015. Maro Hajdarhodžić: Mezzanave je bio pun pogodak

Iza dubrovačkih gospodarstvenika je još jedna uspješna poslovna godina.

Što ju je obilježilo te koji su faktori bili ključni za postizanje takvih rezultata upitali smo Mara Hajdarhodžića, prvog čovjeka tvrtke Mea Culpa.

– Ova sezona bila je bolja nego prošla. Toplo vrijeme je bilo zbilja povoljno za ugostiteljstvo. Tko nije dobro poslovao ovu sezonu bolje mu je da zatvori! Ovogodišnji gosti su više vremena i novaca utrošili u ugostiteljstvu, nego u trgovini. Očito se trend gostiju promijenio, jer manje kupuju suvenire, a povećan je broj konzumacija po restoranima i kafićima. Vezano za Mea Culpu, u 2015. godini proveli smo reorganizaciju poslovanja. Otvorili smo dodatni ugostiteljski objekt, Mezzanave u Atlant centru, čime smo proširili poslovanje. Odlučili smo se na taj iskorak jer smo procijenili da nedostaje sadržaj u segmentu poslovanja koji se tiče ugostiteljskih objekata tog tipa u poslovnom dijelu grada, te da se tu sigurno može ponuditi nešto novo i drukčije. Izgleda da je ta procjena bila dobra i po svim pokazateljima mogu reći da smo s tom odlukom pogodili. Uz to sve, a neovisno o nama, vidi se da je poslovna zona grada zaživjela, a tu ne mislim samo na Atlant centar. Očito je da je trend krenuo u tom smjeru – rekao je za DuList Hajdarhodžić.

Pročitajte još

NOVI PLOVIDBENI RED Zadnji brod s Lokruma u 17 sati

Dulist

RUGLO NA ULAZU U GRAD Raspada se pločnik na Pilama!

Dulist

Napreduju radovi na drugoj etapi ceste kroz Gornja sela

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija