Natrag
22.4.2018 21:47

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ogorčena čitateljica: Policijski službenik danima parkira automobil na nogostupu. I nitko ne reagira

27.12.2016 @ 20:26 Dulist Crna kronika

Podijelite:

Na redakcijski mail DuLista večeras je stigao dopis koji nam je anonimno poslala jedna ‘ogorčena čitateljica s Ilijine glavice’.

– Ovim putem sam se odlučila pisati vašoj redakciji jer ono što se događa ispred PP Dubrovnik iz dana u dan je katastrofa. Naime auto koje se može vidit na slikama je od policijskog službenika koji danima dok je redovnoj smjeni auto parkira na nogostupu ispred Studenca na Ilinoj Glavici.Nakon što sam ga nekoliko puta u prolazu upozorila na to, jednom prilikom mi je obrusio da se parking ovdje ne placa! I pauk služba je bila obaviještena, ali izgleda bez učinka!. Također želim pitati njihovog načelnika kako na ovo gleda kroz prste jer nije moguće da nije primjetio budući prolazi ovom ulicom barem 2-3 puta dnevno. Ovo je izgleda jedini način da se borimo sa policijskim službenicima’, stoji u e-mailu.

Iako je automobil na fotografiji jasno u prekršaju zbog činjenice da su navodi iz e-maila poslali anonimno i trenutno ne raspolažemo s informacijom pripada li automobil zaista nekom policijskom službeniku fotografiju objavljujemo zamućenih registarskih oznaka. U svakom slučaju zaista je riječ o prostoru odmah preko puta postaje prometne policije pa je teško da je automobil prošao nezamijećeno.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana