Županija

Održana ‘info platforma’, što su sve saznali mali i srednji poduzetnici?

Održana 'info platforma', što su sve saznali mali i srednji poduzetnici?

U organizaciji Centra za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije ove srijede održana jeedukacija ”Info platforma”, koja se provodi u sklopu projekta “Novim znanjem do uspjeha”, a koji je ostvaren temeljem javnog poziva Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta pod nazivom „Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI)“.

Cilj edukacije je bilo informiranje poduzetnika o aktualnim i najavljenim natječajima za dobivanje bespovratnih sredstava, kreditnim linijama sa subvencioniranim i povoljnim kamatnim stopama te bankarskim uslugama.

Ukupna vrijednost ovog projekta iznosi 448.919,55 kuna, od čega je Ministarstvo gospodarstva i poduzetništva financiralo 378.464,56 kuna, a sredstva su namijenjena unapređenju razvoja malog i srednjeg poduzetništva kroz pružanje stručne i savjetodavne podrške te usluga informiranja MSP-ovima. Projektom su također planirane razne edukacije za male i srednje poduzetnike na području Dubrovnika i Neretve te dvije edukacije – ”Info platforma” i ”Poduzetnička ćakula”.

Edukaciju je pratio i prevoditelj znakovnog jezika za gluhe i nagluhe osobe, a sudjelovali su i predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije, Hrvatske banke za obnovu i razvitak te predstavnici poslovnih banaka.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist