Natrag
24.3.2019 00:59

facebook

twitter

google

rss

dulist

Održana ‘info platforma’, što su sve saznali mali i srednji poduzetnici?

19.9.2018 @ 18:01 Dulist Županija
4;4

Podijelite:

U organizaciji Centra za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije ove srijede održana jeedukacija ”Info platforma”, koja se provodi u sklopu projekta “Novim znanjem do uspjeha”, a koji je ostvaren temeljem javnog poziva Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta pod nazivom „Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI)“.

Cilj edukacije je bilo informiranje poduzetnika o aktualnim i najavljenim natječajima za dobivanje bespovratnih sredstava, kreditnim linijama sa subvencioniranim i povoljnim kamatnim stopama te bankarskim uslugama.

Ukupna vrijednost ovog projekta iznosi 448.919,55 kuna, od čega je Ministarstvo gospodarstva i poduzetništva financiralo 378.464,56 kuna, a sredstva su namijenjena unapređenju razvoja malog i srednjeg poduzetništva kroz pružanje stručne i savjetodavne podrške te usluga informiranja MSP-ovima. Projektom su također planirane razne edukacije za male i srednje poduzetnike na području Dubrovnika i Neretve te dvije edukacije – ”Info platforma” i ”Poduzetnička ćakula”.

Edukaciju je pratio i prevoditelj znakovnog jezika za gluhe i nagluhe osobe, a sudjelovali su i predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije, Hrvatske banke za obnovu i razvitak te predstavnici poslovnih banaka.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana