Grad

ODOBRENA SREDSTVA Na Kalamoti se gradi javni WC s bio pročistačem!

Gradu Dubrovniku kao korisniku odobrena su bespovratna sredstva u iznosu 250 tisuća kuna za sufinanciranje projekta javnog WC-a s bio pročistačem na otoku Koločepu.

Naime, u okviru Plana usmjeravanja i rasporeda sredstava za razvoj područja otoka u 2018. godini Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova europske unije Republike Hrvatske dana 1. ožujka donijelo je Odluku o odabiru projekata na temelju Javnog poziva za dostavu prijedloga projekata iz siječnja ove godine.

Uprava za otoke kao provedbena jedinica Ministarstva zaprimila je 87 prijava, a odabrano je 40 projekata ukupne vrijednosti 19 milijuna kuna. Gradu Dubrovniku odobreno je 250.000 kuna za projekt „Sanacija i stavljanje u funkciju javnog WC-a s bio pročistačem i uređenje okoliša, otok Koločep“.

Cilj Programa razvoja otoka je stvaranje preduvjeta za održiv gospodarski i društveni razvoj povećanjem kvalitete života na otocima kroz poticanje razvoja otočnih specifičnosti, a korisnici programa jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave koje u svojim administrativnim granicama obuhvaćaju hrvatske naseljene otoke i njima pripadajuće povremeno naseljene i nenaseljene otoke i otočiće te poluotok Pelješac.

Pročitajte još

VODOVOD ULOŽIO POLA MILIJUNA KUNA Dračevo selo dobilo novu mjesnu mrežu i uvjete života 21. stoljeća

Dulist.hr

BANKOMATI NAŠI SVAGDAŠNJI Dosad ih je uklonjeno trinaest, komunalci i dalje ispisuju kazne

Dulist

NA TRI IGRALIŠTA Grad postavlja nove sprave za djecu s invaliditetom

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija