Natrag
19.3.2019 03:02

facebook

twitter

google

rss

dulist

ODOBRENA SREDSTVA Na Kalamoti se gradi javni WC s bio pročistačem!

8.3.2018 @ 15:15 Dulist Grad

Podijelite:

Gradu Dubrovniku kao korisniku odobrena su bespovratna sredstva u iznosu 250 tisuća kuna za sufinanciranje projekta javnog WC-a s bio pročistačem na otoku Koločepu.

Naime, u okviru Plana usmjeravanja i rasporeda sredstava za razvoj područja otoka u 2018. godini Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova europske unije Republike Hrvatske dana 1. ožujka donijelo je Odluku o odabiru projekata na temelju Javnog poziva za dostavu prijedloga projekata iz siječnja ove godine.

Uprava za otoke kao provedbena jedinica Ministarstva zaprimila je 87 prijava, a odabrano je 40 projekata ukupne vrijednosti 19 milijuna kuna. Gradu Dubrovniku odobreno je 250.000 kuna za projekt „Sanacija i stavljanje u funkciju javnog WC-a s bio pročistačem i uređenje okoliša, otok Koločep“.

Cilj Programa razvoja otoka je stvaranje preduvjeta za održiv gospodarski i društveni razvoj povećanjem kvalitete života na otocima kroz poticanje razvoja otočnih specifičnosti, a korisnici programa jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave koje u svojim administrativnim granicama obuhvaćaju hrvatske naseljene otoke i njima pripadajuće povremeno naseljene i nenaseljene otoke i otočiće te poluotok Pelješac.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana