Sport

Odigrano treće kolo 42. prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu

Odigrano je treće kolo prve i druge lige 42. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu te su ekipe postigle sljedeće rezultate. Ekipa Srđ pobijedila je ekipu Orlando rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Ivo Miličić (Srđ) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Milanom Rezo. U pobjedničkoj ekipi Siniša Desnica i Milan Rezo donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi po jednu pobjedu donijeli su Damir Gleđ i Jure Volarević.

Ekipa Aragosa travel pobijedila je ekipu Luka Sorkočević rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Robert Kralj (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustila niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Goranom Raspopović. U pobjedničkoj ekipi Goran Raspopović donio je isto tako dvije pobjede uz jedan izgubljeni set. Ekipa Aragosa travel utakmicu je igrala s dva igrača tako da je utakmice trećeg igrača izgubila bez igre.

Ekipa Šampinjoni pobijedila je ekipu Lapad kolor rezultatom 4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Joško Martinović (Lapad kolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Teom Kasač. U pobjedničkoj ekipi Pepo Deranja ostvario je dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set dok su Miho Drobac i Ivan Simović donijeli svaki po jednu pojedinačnu pobjedu.

Ekipa Mainkolor pobijedila je ekipu OŠ Cavtat Konavljanin rezultatom 4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Marko Venier (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi Lidija Vranješ i Marko Šarić donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi Vedran Đurđević je ostvario dvije pojedinačne pobjede uz tri izgubljena seta pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Vlahom Car. U derbiju kola koji je zasluženo dobila ekipa Marinkolora, Vedran Đurđević (ekipa OŠ Cavtat Konavljanin) je bio izuzetno raspoložen i donio je 3 pobjede svojoj ekipi i malo je nedostajalo da se rezultat okrene, ali ovi neizvjesni trenuci čine ovaj sport zanimljivim.

Ekipa Dr Čolić pobjedila je ekipu Soul caffe rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Filip Mikulić (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Antom Jupek. U pobjedničkoj ekipi Ante Jupek donio je dvije pojedinačne pobjede, uz dva izgubljena seta dok su Marinko Matulović i Ivica Petković ostvarili po jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu donio je Pavle Radonić.

U trećem kolu ekipa Ombla je bila slobodna.

Nakon 3. kola u 1. Ligi na prvom mjestu nalazi se ekipa Dr Čolić s osvojenih maksimalnih 6 bodova, druga je ekipa OŠ Cavtat Konavljanin s osvojenih 5 bodova i treća je ekipa Aragosa travel s osvojenih 5 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 3. kola su Filip Mikulić (Dr Čolić), Robert Kralj (Aragosa travel) i Ante Jupek (Dr Čolić).

Najbolji parovi nakon 3. kola su Ante Jupek / Filip Mikulić (Dr Čolić), Robert Kralj / Goran Raspopović (Aragosa travel) i Vlaho Car / Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin).

U 3. kolu Druge lige postignuti su sljedeći rezultati:

Ekipa Tropic Thunder pobjedila je ekipu OŠ Gruda Tušići rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Goran Brajković (Tropic Thunder) koji je svojoj ekipi dono 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustila niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Slobodan Ljepava donio je isto tako dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta ali s nešto slabijim omjerom dobivenih poena dok je Dubravko Andrijić ostvario jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru ekipi Tropic Thunder donijeli su Dubravko Andrijić i Dragan Bodiroga. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Antonio Pavlić.

Ekipa The dream team pobjedila je ekipu XYZ rezultatom 7 : 0. Najbolja igračica susreta bila je Petra Raos (The dream team) koji je svojoj ekipi donijela 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustila je tek jedan set. U pobjedničkoj ekipi Nora Bećir, Sandra Đurišić i Antun Pendo donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Za pobjedničku ekipu pobjedu u paru donijele su Nora Bećir i Sandra Đurišić.

Ekipa Ceresit pobjedila je ekipu OŠ Gruda Gruda rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Vinko Ivičević (Ceresit) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustila niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Mario Mozara je donio dvije pobjede uz jedan izgubljeni set dok su Ivan Bule i Patrik Soldo donijeli svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Za pobjedničku ekipu pobjedu u paru su donijeli Šimun Lukačević i Patrik Soldo.

Utakmica 3 kola između ekipa JUB i OŠ Cavtat 2 biti će igrana u ponedjeljak 2. prosinca 2019.

Nakon 3. kola u 2. Ligi na prva dva mjesta nalaze se ekipe The dream team i Tropic Thunder s osvojenih 6 bodova dok je na trećem mjestu ekipa Ceresit s osvojenih 5 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 3. kola su Slobodan Ljepava (Tropic Thunder), Antonio Maslać (The dream team) i Petra Raos (The dream team).

Najbolji parovi nakon 3. kola su Nora Bećir / Sandra Đurišić (The dream team), Antonio Bećir / Petar Radonić (OŠ Gruda Gruda) i Goran Brajković / Slobodan Ljepava (Tropic Thunder).

Pročitajte još

ČAK PET JUGAŠA Izbornik Tucak odredio kandidate za Fatovićevu Australiju

Dulist

Seniorskoj ekipi Tenis kluba Dubrovnik bronca na Prvenstvu Hrvatske

Dulist

LEN LIGA PRVAKA Nova pobjeda, Jugaši u Gružu svladali mađarski Szolnoki

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija