Natrag
20.4.2018 12:54

facebook

twitter

google

rss

dulist

Odgovorite točno, i zabavite se uz Zabielu!

31.5.2012 @ 9:50 Andrea Falkoni Račić dulist IN

Podijelite:

DuList u suradnji sa Revelin Clubom dijeli ulaznice za nastup jednog od najvećih DJ-eva današnjice, Jamesa Zabiele, koji u petak 1. lipnja nastupa u CC Revelinu. 

Do sada smo podijelili tri ulaznice, a ostale tri možete osvojiti ukoliko odgovorite točno na slijedeće pitanje: Navedite barem jednog poznatog izvođača kojeg je James Zabiela remiksirao.

Podsjetimo, jedan od najvećih DJ-eva današnjice James Zabiela otvorit će u petak 1. lipnja fenomenalnu sezonu Culture Cluba Revelin. Poznat po svojim setovima u kojima pušta sve, od najtoplijih ambijentalnih pjesama,do dirty acid house i techno trackova, Zabiela u Dubrovnik donosi i energiju Ibize i najboljih ljetnih zabava.

Svi poznavatelji elektronske glazbe spremno će potvrditi da je Zabiela jedan od najvećih DJ-a današnjice. Već kao mladić “otkrio” je elektronski zvuk, zaljubljuje se u vinil te započinje DJ karijeru. Originalan stil koji je počeo razvijati, nesvrstavanje u jedan žanr i savršena tehnička izvedba ubrzo su postali dovoljni da se prepozna njegova kvaliteta. Do danas je nastupao na najvećim svjetskim festivalima, i u najpoznatijim klubovima na planeti.

Dakle, prva tri točna odgovora očekujemo na našu mail adresu info@dulist.hr! 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana