Aktualno

Odgađa se današnji program Dubrovačkog karnevala, Župljani će se ipak okupiti, ali na Pilama

Odgađa se današnji program Dubrovačkog karnevala, Župljani će se ipak okupiti, ali na Pilama

Zbog orkanske bure i nastavno na preporuke žurnih službi, koje građane pozivanju da ostanu u svojim domovima, odnosno da ne izlaze bez prijeke potrebe, odgađa se današnji program 20. Dubrovačkog karnevala.

Stoga će se dio današnjeg karnevalskog programa održati sutra, u nedjelju, 24. veljače, dok će, prema informacijama od organizatora, tradicionalni Župski karnevo svoje originalne i maštovite maske ipak predstaviti danas, i to na Pilama u 15.30 sati gdje će se čitati testament. To je za DuList potvrdila i predsjednica Župskog karnevala Luce Čučić istaknuvši kako iz sigurnosnih razloga nemaju pristup Stradunu, ali da će se zato okupiti upravo na Pilama.

Raspored događanja za nedjelju, 24. veljače je sljedeći:

15.30 – Gradska glazba

16.00 – Otvaranje festivala na Karnevalskoj pozornici na Stradunu

Ostala događanja zakazana za nedjelju odvijaju se prema rasporedu:

U 15 sati u Hotelu Rixos Libertas održat će se tradicionalni Veliki ples malih maškara u organizaciji Društva naša djeca Dubrovnik.

Prava karnevalska poslastica, Valcer pod maskama na Stradunu, uz bićerin i dobar ritam Gradske glazbe Dubrovnik i Karnevalskog benda očekuje nas u nedjelju od 16.30 sati. Maškarajte se i zabalajte valcer na najljepšem podiju!

U okviru karnevalskog programa, u Lazaretima u nedjelju, s početkom u 17.30 sati, održat će se tradicionalna maškarana zabava ‘Maškarata ispod kuplja’ u organizaciji Art Radionice Lazareti.

Pročitajte još

Libertas pojačava polaske ‘šestice, uvodi i svakodnevnu noćnu liniju

Dulist

OD 9 DO 13:30 U nedjelju se zbog Du Motiona zatvaraju pojedine prometnice

Dulist

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist