Sport

OBRADOVIĆ OPERIRAN Liječnici u potpunosti zadovoljni

Obradović operacija

Prema informacijama službenog doktora VK Jug CO Marka Margaritonija, jučer je u Kliničkom bolničkom centru Šalata, u Klinici za ortopediju, uspješno izvršen planirani artostropski operacijski zahvat lijevoga koljena kod našeg igrača Paula Obradovića.

Zahvat je izveo ugledni specijalist ortoped dr. Ivan Bojanić koji je u potpunosti zadovoljan izvršenom operacijom.

– Prvog poslije operacijskog dana Paulo se dobro osjeća, uskoro će biti otpušten i svi smo optimistični glede njegovog daljnjeg oporavka i rehabilitacije – rekao nam je dr. Marko Margarittoni.

Sam Paulo nam je u telefonskom razgovoru nam je rekao kako je u sobi s petoricom muškaraca koji imaju slične zdravstvene probleme. No, dodatni problem im stvaraju pozivi i posjete Paulovih prijateljica.

– Ljudi u sobi ne mogu shvatit zašto ih odbijam – kaže nam Paulo, koji je uvijek spreman na šalu. Očito je – Paulo se zaista dobro osjeća.

– Naporna noć je iza mene. Boljelo je, ali sam bio pod tabletama. Već sada sve to polako opada, a prije svega bol. Dobro se osjećam i svjestan sam da me čeka jako teško razdoblje. Rehabilitacija će biti naporna, ali nema šale po tom pitanju. Moram biti ozbiljan i discipliniran i uz Božju pomoć, sve će bit u najboljem redu – riječi su Paula iz bolničkog kreveta KBC-a Šalata gdje su ga danas poslijepodne posjetili i treneri Juga Miho Bobić i Mladosti Vjekoslav Kobeščak.

 

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist