Grad

OBNAVLJANJE IGRALIŠTA 800 tisuća kuna godišnje za sport i rekreaciju

OBNAVLJANJE IGRALIŠTA 800 tisuća kuna godišnje za sport i rekreaciju

U okviru započetog programa održavanja dječjih i sportskih igrališta završena je hitna sanacija sportskog igrališta u ulici Između dolaca u Novoj Mokošici.

Na sportskom terenu odrađeni su radovi bojanja ogradne konstrukcije sa žičanim pletivom i zamjena oštećenog pletiva, radovi popravka i bojanja malih barica kao i zamjena mrežica na istima te bojanje tribina. Tijekom radova kao nužna utvrđena je i zamjena betonske podloge igrališta pa će se ti radovi izvesti uskoro.

Od ostalih intervencija u kapacitete za sport i rekreaciju u tijeku su radovi na igralištu u Čokolinu, dok na tribine sportskog igralište na Ilijinoj glavici uskoro stiže 50 novih stolica. Radovi se potom sele i na Mrčevo gdje će se obnoviti sportski teren, dok će u Zatonu u sanaciju ići košarkaško igralište i dva dječja.

Radovi se izvode u sklopu programa održavanja dječjih i sportskih igrališta započetog u srpnju. Za ovu namjenu sklopljen je četverogodišnji ugovor vrijedan 3.2 milijuna kuna, što znači da će Grad za održavanje sportskih i rekreativnih sadržaja izdvajati oko 800.000 kuna po godini.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović