Aktualno

OBAVIJESTI ELEKTROJUGA Provjerite jeste li bez struje u srijedu i četvrtak!

OBAVIJESTI ELEKTROJUGA Provjerite jeste li bez struje u srijedu i četvrtak!

Iz HEP-a doznajemo kako će u srijedu i četvrtak mnoga kućanstva biti bez opskrbe električnom energijom. U nastavku teksta pročitajte obavijesti u cijelosti.

Zbog potrebnih radova na 10/04 KV TS Montovjerna sjever 1,  od 9 do 11 sati bez opskrbe električnom energijom u  bit će potrošači u ulicama Kneza Branimira od kućnog broja 9 do 44, Bana Josipa Jelačića od kućnog broja 55 do 71 i 22 do 24, Petra Grubišića, Ošljanska od kućnog broja 5 do 10, Osojnička, Prijevorska od kućnog broja 5 do 7 te Pera Rudenjaka 8. 

Zbog  neophodnih radova na NNM Zakotorac za naselje Zakotorac bit će obustavljena isporuka električne energije ovu srijedu, 11. srpnja, od 8 do 14 sati. U slučaju lošeg vremena radovi se odgađaju za slijedeći dan – poručuju iz HEP-a.

Zbog potrebnih radova na trafostanici Vrbica također u srijedu bez struje će biti, od 13 do 16 sati, mjesto Vrbica.

Zbog potrebe interventnog održavanja TS 10(20)/0.4kV Obuljeno 2 u Mokošici u četvrtak, 12. srpnja, bez napajanja električnom energijom stanovnici će biti u vremenskom razdoblju od 9 do 11 sati. Radi se o ulicama B. Kašića od kućnog broja 3 do 11 i od kućnog broja 4 do 6, te Od izvora 53.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist