Koronavirus u Hrvatskoj

OBAVIJEST IZ HZZ-a Izbjegavajte osobni dolazak u Zavod!

OBAVIJEST IZ HZZ-a Izbjegavajte osobni dolazak u Zavod!

Iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područni ured Dubrovnik poslali su priopćenje o organizaciji rada, rasporedu rada i radnog vremena za vrijeme trajanja epidemije bolesti Koronavirus – COVID-19.

-Zbog zdravstvene sigurnosti korisnika usluga i djelatnika te sprječavanja širenja koronavirusa Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Dubrovnik obavještava sve korisnike svojih usluga (nezaposlene osobe i poslodavce) kako se od ponedjeljka 23. ožujka 2020. godine sve usluge koje pruža Zavod mogu ostvariti putem e-maila ili telefona u vremenu od 7 do 15 sati – naglašavaju iz HZZ-a.
Sve potrebne informacije i obrasce možete pronaći na službenoj stranici, prijave u evidenciju nezaposlenih, individualne konzultacije i zahtjevi za novčanu naknadu zaprimaju se ne HZZ.Dubrovnik@hzz.hr, a informacije možete dobiti na brojeve telefona 020 433-700, 020 433-724.

Zahtjevi za mjeru za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenim koronavirusom COVID 19 zaprimaju se na pisarnica.hzz.du@hzz.hr do prestanka izvarednih okolnosti, odnosno vrijeme zaprimanja zahtjeva ne utječe na dodjelu potpore ukoliko su uvjeti zadovoljeni, a sve informaciije možete dobiti na brojeve telefona 020 433 715 (od 8 do 17 sati)

Upiti za ostale mjere aktivne politike zapošljavanja zaprimaju se na pisarnica.hzz.du@hzz.du, a informacije možete dobiti na broj telefona 020 433 715

-Za sve informacije molim vas da se obratite na hzz.dubrovnik@hzz.hr te na broj telefona 020 433 700 – naglasili su iz HZZ.

-Radi zdravstvene sigurnosti korisnika svojih usluga i djelatnika Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Dubrovnik i sprječavanja širenja koronavirusa COVID 19, upućujemo sve korisnike usluga da iste ostvaruju isključivo putem web stranice, e-mailova, telefona i pošte te da pritom nastoje svakako izbjeći osobni dolazak u Zavod – zaključuju.

Kontakt ispostava: Metković 020 681 011,
Korčula 020 711 189,
Ploče 020 670 515

Pročitajte još

U Hrvatsku stiže milijun doza cjepiva protiv omikrona

Dulist

EPIDEMIOLOG KAIĆ O KORONAMJERAMA ‘One nam više ne trebaju’

Dulist

Capak otkriva hoće li se vratiti mjere zbog porasta oboljelih od koronavirusa

Dulist