Grad

OBARAMO REKORDE Ostvareno milijun dolazaka tri tjedna ranije nego lani

Prema sustavu za prijavu i odjavu turista eVisitor, od 1.siječnja do 24. kolovoza 2019. godine, u Dubrovniku je zabilježeno 1.004.840 dolazaka, odnosno tri tjedna ranije nego lani.

Od 1.siječnja do 24. kolovoza 2019. zabilježeno je 14% više dolazaka, a ostvareno je 3.080.807 noćenja, točnije 6% više u odnosu na prošlu godinu. Podsjećamo, tromilijunto noćenje u Dubrovniku ove je godine ostvareno 21. kolovoza, odnosno sedam dana ranije nego 2018. godine, što potvrđuje odličnu turističku sezonu. Najbrojniji gosti nam dolaze iz Ujedinjenog Kraljevstva, SAD-a, Francuske, Njemačke, Španjolske, Hrvatske, Italije, Australije, Irske i Finske.

U ukupnim rezultatima turističkog prometa važno je naglasiti izvrsne rezultate predsezone koja je povezanošću sa sedam europskih destinacija, ali i charter programima dolazaka senior grupa ostvarila rekordne rezultate turističkog prometa.

Pročitajte još

UZ SP U RUKOMETU 2025. Nova dvorana u Gospinom polju moći će primiti pet tisuća gledatelja

Dulist

UZ SEDAMDESETI ROĐENDAN HGSS-a Spustite se užetom niz Lužu!

Dulist

ZADRŽAT ĆE SE JOŠ KRATKO U BOLNICI Nalaz pacijentice iz OB Dubrovnik negativan!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija