Grad

O čemu je Vlahušić razgovarao s ruskim tajkunom Gljadelkinom?

Iz Gradske uprav izvijestili su kako se gradonačelnik Andro Vlahušić ove nedjelje susreo sa Sergejem Gljadelkinom, većinskim vlasnikom Avenue grupe iz Moskve i investitorom u projekt Kupari.

– Gradonačelnik Vlahušić rusko-hrvatskoj poslovnoj delegaciji predstavio je cjelokupni razvoj grada prema prostorno-planskoj dokumentaciji te ih pobliže upoznao s pojedinačnim investicijama poput golf resorta na Srđu, obnove hotela Belvedere, gradnjom terminala i akvarija u gruškoj luci, ali i ostalim projektima koji su u tijeku – stoji u obavijesti.

Inače, Vlahušić je s Gladeljkinom obišao i lokaciju projekta Radeljević, još jednog ulaganja Avenue grupe kroz Institut IGH.

– Pri obilasku ove lokacije na kojoj je predviđena gradnja poslovno-stambeno-garažnog kompleksa gradonačelnik je investitorima prezentirao i projekt prometnice kroz povijesne vrtove i upoznao ih s namjerom pretvaranja dijela Obale Stjepana Radića u pješačku zonu. Iskazao je zadovoljstvo činjenicom da je respektabilna kompanija poput Avenue grupe zainteresirana za ulaganja na širem području Dubrovnika – ističe se u priopćenju.

Iz Gradske uprave posebno su istaknuli kako je Vlahušić ruskom poduzetniku predložio uključivanje DU Carda u ponudu budućeg Ritz Carlton hotela u Kuparima.

Nisu naveli je li dobio usmenu suglasnost…

Pročitajte još

GRAĐANI NEZADOVOLJNI ‘Otvorite vrata đardina vile Čingrije!’

Dulist

FRANKOVIĆ PORUČIO ‘Nakon rata i razaranja, priča o Hrvatskoj započela je ispočetka’

Dulist

Plaže u Zatonu, Suđurđu i na Kalamoti ‘skockane’ za kupače

Dulist