Zanimljivosti

Novogodišnje želje (4)

Očekivanja od Nove nam 2012. godine na poslovnom planu iznijeli su za duList gradska pročelnica za urbanizam Jelena Lončarić te pjevač i nezavisni gradski vijećnik Milo Hrnić.

Sretna i uspješna Nova!
Jelena Lončarić:
U 2012. godini očekujem uspješan završetak izrade Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada i Izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Grada Dubrovnika te nekoliko Detaljnih i Urbanističkih planova uređenja kojima će se potaknuti veliki investicijski ciklus na području Grada.

Također se radujem i postavljanju reljefa postaja Križnog puta na Srđu te pokretanju natječaja za umjetničko rješenje spomenika bl. Ivanu Pavlu II za kojeg me vežu i lijepe osobne uspomene, a vjerujem i brojne naše sugrađane.
Ujedno svim sugrađanima želim sretnu i uspješnu Novu 2012.
 
Godina provedena u ljubavi

Milo Hrnić:
Svakako svima želim da godina bude s dosta zdravlja i provedena u ljubavi, a svakako da nas ova recesija ne pogađa toliko koliko neki očekuju ili ne očekuju. Volio bi da prođemo malo bezbolnije i da sezona bude dobra.

A kad je svima dobro, onda je dobro i nama izvođačima, to je logično. Kad narod ima sredstava za život dostojan čovjeka, onda ima i za kulturu. Ne mogu odvojiti svoje želje od ovih upućenih ljudima.

Pročitajte još

MASLINA 2020. Danjel Sabadin šampion, a nagrađena i Zrinka Cvitešić

Dulist

DULIST PRVI DONOSI Obnovljena crkva sv. Mihajla otvara se 17. ožujka

Leona Rašica

ŠTO NAS ČEKA IDUĆIH MJESECI? Meteorolozi AccuWeathera ‘izbacili’ prognozu do ljeta

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija