DuList IN

NOVO U GRADU Neka i vaša ljubav postane dio kolekcije ‘Muzeja’ ljubavnih priča

NOVO U GRADU Neka i vaša ljubav postane dio kolekcije 'Muzeja' ljubavnih priča

Najljepša emocija dobila je svoj dom u Gradu! U Pilama se u četvrtak, 10. svibnja otvara jedinstveni zabavno – izložbeni prostor s prvom globalnom kolekcijom prikupljenih i doniranih ljubavnih priča i predmeta velike sentimentalne vrijednosti.

Ovo je izvrsna prilika da i vaša ljubavna priča postane dio kolekcije ‘Muzeja’ ljubavnih priča.

U prigodnom ambijentu ‘Muzeja’ ljubavnih priča (eng. Love Stories Museum) kroz kratke osobne priče i izložene predmete iskusit ćete emotivne ‘crtice’ iz života stvarnih ljubavnih parova koji su neke od svojih najintimnijih životnih trenutaka odlučili podijeliti s dubrovačkom publikom i posjetiteljima. Među brojnim izloženim eksponatima našla se i suvenirska šalica iz Švedske koja je neočekivano povezala rastavljenu Amerikanku i Francuza, priča o mladiću koji je svoju buduću suprugu upoznao na sprovodu, kao i emotivna priča o paru pred razvodom koji je odlučio svom braku dati posljednju priliku.

Dubrovačkim gostima i turistima sigurno će posebno biti zanimljive izložene autentične povijesne priče, legende i romantični običaji dubrovačkog kraja, a tu je i kutak za ljubitelje popularnih filmskih i TV uspješnica koje su se snimale u Gradu – poput neizostavne ‘Igre Prijestolja’, ‘Ratova Zvijezda’ i ‘Robina Hooda’.

Obožavatelji glazbenih nota doći će na svoje u ‘Muzeju’ ljubavnih priča i možda se prvi put upoznati s do sada malo poznatim detaljima iz osobnog života legendarnih svjetskih glazbenika, a bit će otkrivene i osobe koje su nadahnule stvaranje najpoznatijih ljubavnih pop i rock pjesama svih vremena.

Najmlađi posjetitelji imaju besplatan ulaz i svoju dječju sobu, dok se svi odrasli posjetitelji i parovi mogu potpisati na ‘Ljubavni zid’ te ostaviti svoju zajedničku fotografiju ili selfie i tako pomoći kreirati jedinstvenu posvetu svim zaljubljenima u Dubrovniku, a parovi koji smatraju da je upravo njihova osobna ljubavna priča dovoljno zanimljiva i posebna za uvrštavanje u izložbenu kolekciju – mogu se slobodno javiti u ‘Muzej’ ljubavnih priča.

Novootvoreni ‘Muzej’ ljubavnih priča možete od četvrtka 10. svibnja posjetiti na adresi Od Tabakarije 2 (kraj restorana Orhan) u Pilama.

Više informacija o doznajte na web stranici https://lovestoriesmuseum.com i profilima na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter.

Pročitajte još

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist