Natrag
20.2.2019 04:52

facebook

twitter

google

rss

dulist

NOVO MJESTO ZA UGODNO DRUŽENJE Posjetite Kino klub u Luži!

18.12.2015 @ 11:04 Dulist dulist IN

Podijelite:

Prostor Luže u Kinu Sloboda od ovog ponedjeljka, 21. prosinca, postaje mjesto nesvakidašnjeg, ugodnog druženja! Naime, u novouređenom prostoru Luže stvara se ideja filmskog kluba, u cilju okupljanja ljubitelja sedme umjetnosti, a uz to razgovora, projekcija, druženja… Općenito, kreiranje pozitivne, ‘filmske vibre’.

Uz to, pokreće se inicijativa za novim programima, poput organiziranja kvizova i sličnih kreativnih programa, sve kako bi građani aktivno sudjelovali u kreiranju programa, gdje se uz dodatni sadržaj razvija i publika sama.

Kat Luže, koji će se do kraja urediti u prostor filmskog kluba, bit će mjesto kolekcija literature i videa koji će poslije praznika biti dostupni građanima.

Za početak, ovaj ponedjeljak s početkom u 16 i 30 održat će se besplatne projekcije ‘Kiša kratkiša’ – animiranih kratkiša, filmova za djecu, u sklopu 3. Maratona kratkometražnih filmova, što je ujedno najkraći dan u godini.

U 18 sati službeno se pokreće projekt KINO KLUB Luža, uz projekciju filmova, analizu i razgovor, prema odabiru i uz vodstvo mladog dubrovačkog redatelja Lukše Benića, a uz suradnju Kinematografa Dubrovnik i Kinokluba Zagreb u sklopu projekta DU2020 ‘Moving Image, Moving City’.

Publika će imati priliku pogledati, u sklopu ‘Kiše kratkiša’ za odrasle, PIKNIK redatelja Jure Pavlovića, koji je osvojio Europsku filmsku nagradu za najbolji kratkometražni film, te ZVJERKU mlade filmske redateljice Daine O. Pusić, koji je osvojio nagradu European Short Pitch u Luxemburgu.

Program, 21. prosinca:
Kino Sloboda
16.30 KINO KLUB / LUŽA – Kiša kratkiša – program animiranih filmova za djecu
18.00 KINO KLUB / LUŽA – projekcija i filmska analiza
Voditelj: Lukša Benić
20.30 KINO KLUB / LUŽA – Kiša kratkiša – program kratkih filmova za odrasle

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana