Natrag
15.12.2018 17:29

facebook

twitter

google

rss

dulist

NOVI OSOBNI REKORD Todorović sjajan na ekipnom prvenstvu države

15.12.2015 @ 6:33 Dulist Sport

Podijelite:

Hrvatski plivački reprezentativac Mario Todorović izvrsnu formu potvrdio je na Ekipnom prvenstvu Hrvatske održanom ovog vikenda u Rijeci.

U konkurenciji najboljih plivačkih muških i ženskih klubova u Hrvatskoj, prvo mjesto kod muškaraca, po prvi puta u povijesti, podijelili su Zagrebački plivački klub i plivački klub Medveščak. U ženskoj konkurenciji pobjedu je odnijela domaća ekipa plivačkog kluba Primorje, drugo mjesto osvojila je ekipa Zagrebačkog plivačkog kluba, dok je treće mjesto pripalo plivačicama Dubrave.

Mario Todorović plivao je za Zagrebački plivački klub, a novi osobni rekord isplivao je u disciplini 50 metara slobodno s vremenom 21.84. U disciplini 100 metara leptir Todorović je plivao 52.34, dok je na 200 metara leptir isplivao rezultat 2:02.73.

U štafeti 4×100 metara slobodno svoju dionicu isplivao je za 48.57, dok je u štafeti 4×200 metara slobodno, kao prvi u štafeti, ostvario vrijeme 1:48.93. U disciplini 4×100 metara mješovito Todorović je, kao treća izmjena, isplivao 51.76.

– Jako sam zadovoljan svojim nastupom na Ekipnom prvenstvu Hrvatske u Rijeci. Isplivao sam osobni rekord u disciplini 50 metara slobodno, dok su ostale utrke bile na visokoj razini. Natjecanje je bilo izuzetno zanimljivo, gdje se svaka disciplina i svaki bod zbrajao. U zadnjoj disciplini smo uspjeli dostići plivački klub Medveščak i podijeliti prvo mjesto s njima, po prvi puta u povijesti. Zahvaljujem cijelom svom timu što su dali sve od sebe, a posebno našem treneru u klubu Peri Kuterovcu! – izjavio je Mario Todorović.

Sljedeća godina donosi nastupe na Prvenstvu Hrvatske, Europskom prvenstvu u velikim bazenima, kao i vrhunac sezone – nastup na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana