Kultura

Novi ciklus Putositnica otvara Nikola Horvat predavanjem ‘2200 km od Iloka do Prevlake’

Ovogodišnji ciklus Putositnica utorkom Dubrovačke knjižnice započinju multimedijalnim predavanjem Nikole Horvata ‘104 dana na Croatian Long Distance Trailu – 2200 km od Iloka do Prevlake’ koje će se održati u Čitaonici Narodne knjižnice Grad, 8. siječnja 2019 u 18.30 sati.

Tom prigodom Horvat će predstaviti i svoju novu knjigu ‘Upoznaj Hrvatsku osobno : Teslin priručnik za hodače’.

Nikola Horvat, hrvatski ‘True Hiker’ i zaljubljenik u hodanje, nakon što je 2016. godine uspješno prehodao Pacific Crest Trail dug 4300 kilometra, s grupom istomišljenika, zaljubljenika u prirodu i hodanje na duge pruge, osniva udrugu Long Distance Trail Hrvatska koja je marljivo radila na trasiranju onoga što će postati najduža i gotovo jedina dugoprugaška staza za hodanje u Hrvatskoj. Svojim novim pothvatom Horvat je spojio sve krajeve Hrvatske, povezao sjever, jug, istok i zapad u jednu veliku pješačku rutu – Croatian Long Distance Trail – dugu 2200 kilometara, od Iloka do Prevlake, a sve tajne i izazove rute otkrit će u prvim ovogodišnjim Putositnicama utorkom.

Pročitajte još

Veliki pljesak za DSO i ‘prvu trubu svijeta’ Håkana Hardenbergera

Dulist

DUM MARIN I DUBROVČANI Držić je nešto što nas sve zajedno veže

Dulist.hr

U SPOMEN NA KAZALIŠNOG VELIKANA Parove predstave prekretnica su u povijesti teatra Igara

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija