Natrag
22.3.2019 16:02

facebook

twitter

google

rss

dulist

Nove zastave na zidinama!?

7.4.2012 @ 22:43 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Nakon što su ovog petka vijećnici HDZ-a i HSS-a Gradskom vijeću podnijeli zahtjev za raspisivanjem referenduma o upravljanju zidinama, stigao je i odgovor na popularnoj društvenoj mreži.

Na Facebooku je, naime, otvorena grupa 'Tražim raspisivanje referenduma o dubrovačkim zidinama! Na zidu grupe krenuli su komentari, a među njima pažnju posebno plijeni fotomontaža Dubrovnik d.o.o. koju je na zidu ove grupe objavio nepoznati korisnik koji se na svom profilu služi nickom Orlando Osvetnik.

U ovom, kao i u brojnim drugim slučajevima, fotografija, ili u ovom slučaju fotomontaža, govori više od tisuću riječi pa ćemo je objaviti bez komentara. Tek usput ćemo se osvrnuti na Dubrovnik d.o.o., izraz koji smo prvi put čuli na prošlotjednoj sjednici Gradskog vijeća u izlaganju HDZ-ovog vijećnika Marina Vlahinića.

–  Pokušavate pretvoriti grad u Dubrovnik d.o.o. s vama kao stečajnim upraviteljem na čelu – poručio je Marinko Vlahinić Vlahušiću tijekom rasprave o gradonačelnikovom izvješću o radu šestomjesečno razdoblje 2011. godine (od srpnja do prosinca).
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana