Natrag
21.2.2019 19:26

facebook

twitter

google

rss

dulist

Nove osobne ipak s više Dubrovnika!

14.6.2013 @ 16:53 Nikša Miletić Aktualno

Podijelite:

Ministarstvo unutarnjih poslova priznalo je grešku kod izrade novih osobnih iskaznica, potvrdili su nam u uredu župana DN Nikole Dobroslavića.

Podsjetimo, lavina reakcija krenula je kada su mediji potencirali činjenicu da na stiliziranom kartografskom prikazu Hrvatske na poleđini nove osobne iskaznice nema cijele dubrovačko-neretvanske županije.

Prema najnovijim informacijama koje je uredu župana potvrdilo resorno ministarstvo, krajnji jug Hrvtaske biti će vidljiv na novim osobnim, a ministar je istaknuo kako je prezentiran tek uzorak, a ne službeni dokument. 

Podsjetimo, župan DN Nikola Dobroslavić uputio je ministru unutarnjih poslova Ranku Ostojiću otvoreno pismo u kojem je navode kako se dubrovačko područje vidi s posebnim povećalnom nazvao 'izjavnom zbog koje im se ljudi smiju'.
 

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana