Natrag
20.4.2019 12:27

facebook

twitter

google

rss

dulist

Nova stranačka funkcija Maria Tevšića

5.3.2012 @ 20:31 Barbara Đurasović Politika

Podijelite:

Predsjednik Mladih HNS-a Dubrovačko – neretvanske županije Mario Tevšić, imenovan je potpredsjednikom za odnose s udrugama i strankama.

Odlučeno je to na izbornoj skupštini Mladih HNS-a održanoj proteklog vikenda u Zagrebu. Skupštini su nazočili, kako su obavijestili iz HNS-a,  i najviši dužnosnici stranke, Radimir Čačić, Vesna Pusić, Ivan Vrdoljak, Jozo Radoš, Mladen Belizca i drugi. 
 
Mladi HNS-a su najveća organizacija mladih liberala u Hrvatskoj i sastavni dio Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata, a broje preko osam tisuća članova diljem Hrvatske. Članovi skupštine, predsjednici županijskih interesnih odbora mladih i interesnih odbora stranačkih podružnica, u subotu su birali predsjednika, četiri potpredsjednika i članove predsjedništva Mladih HNS-a.
 
Za predsjednika je izabran Zvonimir Klobučar iz Osječko-baranjske županije. Za potpredsjednika za politiku i program izabran je Todor Mrđen (Primorsko-goranska), novi potpredsjednik za međunarodne odnose je Ivan Nekić (Istarska), potpredsjednica za odnose s javnošću i marketing je Iva Žutić iz Zagreba.

Komentari

O autoru: Barbara Đurasović


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana