Natrag
25.4.2019 08:00

facebook

twitter

google

rss

dulist

Nova saznanja o bosanskim piramidama

5.3.2012 @ 11:01 Baldo Marunčić Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

Dr.sc. Semir Osmanagić održao je sinoć u Libertas Rixosu predavanje pod nazivom “Piramide u svijetu i bosanska dolina piramida” te predstavio svoju novu knjigu.

Zahvaljujući Bošnjačkoj nacionalnoj zajednici Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije i predsjednika Šemsudina Brkovića, dr.sc. Semir Osmanagić po četvrti je put gostovao u Dubrovniku.

Nazočnim gostima predavanja predstavio je nova saznanja u vezi Bosanskih piramida, prije svega pojavu registriranih energetskih fenomena unutar piramide sunca i podzemnom labirnitu ispod piramida.

Dr. Osmanagić, osnivač Fondacije "Arheološki park: Bosanska piramida sunca" također je predstavio svoju novu knjigu “Sve piramide svijeta i bosanska dolina piramida”, u kojoj su sadržani opisi piramida iz cijelog svijeta.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana