Natrag
21.2.2019 21:23

facebook

twitter

google

rss

dulist

Nova Libertasova linija 2A beskorisna?

29.3.2013 @ 13:41 Mia Njavro Aktualno

Podijelite:

Javni prijevoznik Libertas obavijestio je sve korisnike kako će od 2. travnja započeti s prometovanjem nova linija, koja će ići trasom Glavica Babinog Kuka – Solitudo – Pile.

Kada 2A počne prometovati, linija 5 Viktorija – Babin Kuk više neće svraćati na Glavicu Babinog kuka već se u oba smjera skrenuti prema Općoj bolnici, što pokazuje i novi Libertasov raspored.

Potaknuti ovom informacijom, javili su nam se čitatelji pitajući se kako će oni i njihova djeca putovati prema važnim lokacijama kao što je škola ili pak odlaziti na posao, s obzirom kako je "petica" obuhvaćala prometovanje prema dosta lokacija, za razliku od nove linije.

Budući da nova linija prometuje od 7.30 ujutro do tek 15 sati, kako će se djeca, a i ostali stanovnici Glavice Babina Kuka vraćati s posla ili škole ili odlaziti na posao? Ovom linijom ne zahvaćaju se Turistička i ugostiteljska, Obrtnička, Trgovačka i Ekonomska škola.

Napomenimo također da će se stanovnici Glavice morati penjati pješke prema naselju nakon 15 sati.
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana