DuList IN

Nova komedija Dalibora Matanića u kinu Jadran

U sklopu filmskog programa 64. Dubrovačkih ljetnih igara bit će prikazana hrvatska romantična komedija „Majstori“, večeras i sutra, 1. i 2. kolovoza s početkom u 21:30 sati u ljetnom kinu Jadran.

Keka je virtuozna domaćica koja pati zbog letargije u koju je ušao njen brak s Bajom, zabrinutim željezničarom. Keki se udvara Ilija, majstor za popravke koji svojom nespretnošću izaziva pravu apokalipsu gdje god se pojavi. Nakon što Baja napokon shvati Ilijine namjere i nakon što joj demoliraju cijelu kuću svojim nespretnim obračunima, Keka odlučuje napustiti obojicu muškaraca te odlazi na put tamo gdje je jedino donekle osjetila sreću – u malo primorsko mjesto gdje su ona i Baja bili na bračnom putovanju. Stvari se dodatno počinju komplicirati jer Keka zapne za oko Luji, atipičnom usamljenom ribaru-galebu. Baja i Ilija istovremeno odlučuju krenuti na put, u najveću avanturu svojih života ne bi li dokazali svoju ljubav prema Keki.

„Majstori” su još jedna nekonvencionalna pustolovina dobro nam poznatoga redatelja Dalibora Matanića kojem je ovo već osmi cjelovečernji film u posljednjih 13 godina. U filmu igraju sjajni hrvatski glumci Areta Ćurković, Nikša Butijer, Goran Bogdan, Bojan Navojec, Mate Gulin i Krešimir Mikić.
Filmski program 64. Dubrovačkih ljetnih igara ostvaren je u suradnji s Kinematografima Dubrovnik i pod pokroviteljstvom Croatia osiguranja, a ulaznice za sve projekcije dostupne su na internetskim stranicama Igara www.dubrovnik-festival.hr, na blagajnama Igara u Festivalskoj palači i na Stradunu te na kino ulazu dva sata prije projekcije po cijeni od 30 kuna.

Pročitajte još

Najpopularniji nizozemski DJ uskoro u Dubrovniku

Dulist

U Saloči od zrcala održana mala radionica aromaterapije

Dulist

Na ‘Cambridgeu’ uz učenike zaroštiljali i profesori

Hrvoje Curić