Natrag
24.4.2019 14:13

facebook

twitter

google

rss

dulist

Njemački novinari stižu na ovogodišnji Good Food

16.10.2018 @ 20:56 Dulist Zanimljivosti

Podijelite:

Hrvatska turistička zajednica i njezin ured Ispostave u Münchenu, u suradnji s TZ Dubrovačko-neretvanske županije, organizira grupno studijsko putovanje njemačkih novinara na Good Food Festival.

Putovanje će trajati od 17. do 21. listopada, a osim samog festivala novinarima će biti predstavljena i cjelokupna destinacijska ponuda grada i županije. Pozivu Hrvatske turističke zajednice odazvalo se pet redakcija, mediju kojima su Süddeutsche Zeitung (1,2 milijuna čitatelja), Travelbook (2,5 milijuna čitatelja), Rheinische Zeitung (milijun čitatelja) te Südkurier i Schwäbische Zeitung koji broje po pola milijuna čitatelja.

Dodajmo kako je Dubrovnik jedna od najpoznatijih hrvatskih destinacija na njemačkom tržištu. Navedeno potvrđuje i turistički promet ostvaren s njemačkog tržišta u Dubrovačko-neretvanskoj županiji pa su tako njemački turisti tijekom prvih devet mjeseci ostvarili 129 tisuća dolazaka i 697 tisuća noćenja, što u odnosu na isto razdoblje lani predstavlja rast od 8 posto u dolascima i 4 posto u noćenjima.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana