Politika

Niko Šalja obećao transparentnu upravu

 Kandidat za gradonačelnika Dubrovnika koalicije SDP-HSU-BDSH Niko Šalja na sinoćnjem motivacijskom sastanku za članstvo kolacije SDP-HSU-BDSH obećao je otvorenu i transparentnu upravu te upravljanje financijama Grada.

– Time bi građani stalno imali uvida gdje se i za što novci točno troše. Do sada je bilo dosta toga skrivenoga, pa čak i od mene zamjenika gradnačelnika. A što je sve skriveno, otkrivat će se nakon izbora – istaknuo je Šalja, te obećao kako više neće biti stihijskih projekata.
Nadalje, Šalja je naveo izgradnju kongresnog centra, sustava oborinskih voda u Vukovarskoj, Hebrangovoj i Zagrebačkoj, izradu Studije upravljanja povijesnom jezgrom Grada, osiguranje subvencija za svako upisano dijete u dječje vrtiće i na taj način osigurati povećanje kapaciteta, kao i subvencije za baš svako novootvoreno radno mjesta na način da se poslodavca oslobodi svih nameta čak  i gradskih poreznih opterećenja za novog zaposlenika.   

Na sastanku predstavljena je lista, okupljenje su pozdravili i kandidati za Šaljine zamjenike Goran Milić i Dragana Žitković, predsjednik dubrovačkog HSU-a Ivo Jadrušić, te predsjednica gradskog SDP-a Olga Muratti i saborska zastupnica Tatjana Šimac Bonačić.
 

Pročitajte još

DIVJAK JE NIJE HTJELA Imenovanje Sanje Putice zategnulo odnose s HNS-om?

Dulist

JADRAN BARAČ Ulica bana Jelačića glavni je spomenik građevinske stihije

Dulist

EVO KOGA JE PLENKOVIĆ SVE SMIJENIO Nova ministrica poljoprivrede Pločanka Marija Vučković

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija