Politika

Niko Šalja obećao transparentnu upravu

Niko Šalja obećao transparentnu upravu

 Kandidat za gradonačelnika Dubrovnika koalicije SDP-HSU-BDSH Niko Šalja na sinoćnjem motivacijskom sastanku za članstvo kolacije SDP-HSU-BDSH obećao je otvorenu i transparentnu upravu te upravljanje financijama Grada.

– Time bi građani stalno imali uvida gdje se i za što novci točno troše. Do sada je bilo dosta toga skrivenoga, pa čak i od mene zamjenika gradnačelnika. A što je sve skriveno, otkrivat će se nakon izbora – istaknuo je Šalja, te obećao kako više neće biti stihijskih projekata.
Nadalje, Šalja je naveo izgradnju kongresnog centra, sustava oborinskih voda u Vukovarskoj, Hebrangovoj i Zagrebačkoj, izradu Studije upravljanja povijesnom jezgrom Grada, osiguranje subvencija za svako upisano dijete u dječje vrtiće i na taj način osigurati povećanje kapaciteta, kao i subvencije za baš svako novootvoreno radno mjesta na način da se poslodavca oslobodi svih nameta čak  i gradskih poreznih opterećenja za novog zaposlenika.   

Na sastanku predstavljena je lista, okupljenje su pozdravili i kandidati za Šaljine zamjenike Goran Milić i Dragana Žitković, predsjednik dubrovačkog HSU-a Ivo Jadrušić, te predsjednica gradskog SDP-a Olga Muratti i saborska zastupnica Tatjana Šimac Bonačić.
 

Pročitajte još

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist