Natrag
21.2.2019 07:51

facebook

twitter

google

rss

dulist

Nije važan pobjednik, već zabava i druženje!

13.4.2013 @ 21:05 Baldo Marunčić Zanimljivosti
14;14

Podijelite:

Tradicionalno, kao i mnoge godine prije, s prvim proljetnim danima održavaju se susreti učenika osam učeničkih domova dalmatinske regije, iz Zadra, Kaštela, Pučišća na Braču, Splita i Dubrovnika.

Ove subote domaćini su bili dva ženska doma iz Dubrovnika, Ženski đački dom i Ženski učenički dom Paola di Rosa, uz pomoć svojih kolega iz Muškog učeničkog doma.

Danas je održan sportski dio ovih susreta, inače godinama poznatiji kao Domijada, a učenici su se natjecali u nogometu, košarci, odbojci, rukometu, stolnom tenisu i šahu. Kulturni dio susreta, onaj u kojem ćemo gledati učeničke dramske skupine, plesače, pjevače, folklor i likovne stvaraoce najavljen je za subotu, 27. travnja i održat će se u kino Slobodi.

Zabava, pjesma i druženje bili su najvažniji, čak važniji i od konačnih pobjeda, ove subote u prostorijama prelijepog doma Paola di Rosa na Ilijinoj glavici, a kako je bilo, pogledajte u foto galeriji.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana