DuList IN

NIJE DOSTA ‘PARTIJANJA’ Večeras Severina stiže u Revelin

Severina u Revelinu, 24. svibnja 2014.

Novogodišnji se maraton u dubrovačkom klubu Revelin, nastavlja. Nakon spektakularnog dočeka Nove godine i elektronske uvertire uz Tomcrafta na pozornicu Culture Cluba Revelin stupit će Severina!

Prošlim je nastupom najtraženija pjevačica estradne scene u prepunom Revelinu priuštila dubrovačkoj publici koncert za pamćenje, tražila se karta više, a na samom početku Nove godine, dakle 2. siječnja, Dubrovčani će opet imati priliku vidjeti je uživo.

Sada je već potpuno jasno da Severina zna formulu za uspjeh svega čega se dohvati. Predzadnjim hitom “Uno momento” opet je dosegla sam vrh interesa publike, a pjesma je u do sada na YouTubeu pregledana nevjerojatnih 27 milijuna puta.

Duet sa Sašom Matićem “More tuge” također je privukao mnogobrojne fanove. Pjesma je u 24 sata na YouTubeu pregledana 785 tisuća puta, što je novi rekord ovih prostora. Slično će biti i s najnovijom pjesmom “Generale”. Severina, uvijek otvorena prema publici svakim svojim nastupom oduševi i privuče nove poklonike. “Uno ”Momento”, “More tuge”, ”Dalmatinka’’, ”Virujen u te”, ”Djevojka sa sela”, ”Dobrodošao u klub”, ”Grad bez ljudi”, ”Pogled ispod obrva”, ”Prijateljice”, ”Brad Pitt”, ”Italiana”, ”Ja samo pjevam” i mnogi drugi su samo neke od pjesama, koje su najbolja pozivnica za spektakl kakav svojoj publici u dubrovačkom Revelinu priprema estradna kraljica regije.

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist