Grad

Nezavisna lista Mara Kristića skupila 3289 potpisa

Kandidacijska lista grupe birača Mara Kristića predala je u četvrtak nadležnom izbornom povjerenstvu u Dubrovniku potrebne potpise i kandidacijske liste za Gradsko vijeće kao i kandidaturu za gradonačelnika i njegove zamjenike.

Kandidat za gradonačelnika i nositelj liste Maro Kristić rekao je kako je prvotni plan bio skupiti simboličnih 2015 potpisa i na taj način obilježiti promjene koji će se dogoditi nakon izbora.
”Na kraju je ta brojka zastala na 3289 potpisa i ja ovom prilikom zahvaljujem svim sugrađanima, a svoju pravu i realnu snagu pokazat ćemo 8. ožujka na izborima”, rekao je novinarima Kristić koji je dosadašnji tijek kampanje ocijenio korektnim.
”Trebamo se boriti argumentima, a ne podmetanjima”, istaknuo je Kristić te zaključio kako je uvjeren da će osvojiti većinskih 13 od 25 vijećnika u dubrovačkom Gradskom vijeću.
Rok za predaju lista je u četvrtak do ponoći.

Inače, KLGB Mara Kristića podržava i lista Srđ je Grad, političko krilo građanske inicijative Srđ je Naš, a potporu im je na ovim izborima dao i Most nezavisnih lista metkovskog gradonačelnika Boža Petrova. Rok za predaju lista je u četvrtak do ponoći.

Pročitajte još

More doseglo 21 stupanj. Hoće li za vikend pasti prva banja?

Dulist

Problemi s eUpisima u vrtiće, objava Liste prvenstva odgođena do daljnjega!

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist