Natrag
23.4.2019 10:11

facebook

twitter

google

rss

dulist

NEPTUN U METKOVIĆU Najbolji među juniorima

19.9.2016 @ 11:28 Dulist Sport

Podijelite:

Dvadeset i jedna posada Veslačkog kluba Neptun nastupila je protekle nedjelje u svim kategorijama IV. Mini kup regate Dalmacije u Metkoviću.

Neptunaši su na Neretvi s četiri zlatne, jednom srebrnom te šest brončanih medalja bili ukupno treći u konkurenciji dvanaest dalmatinskih klubova, a u kategoriji juniori A bili su najbolji.

Do zlata su doveslali dvojci na pariće Marko Sršen i Josip Savić (kadeti A/ I. posada) te Toni Perović i Vlaho Đivanović (juniori B/I. Posada) i skifisti Vlaho Đivanović (juniori B) te Mato Tikvica (juniori A/ II. Posada).

Srebrom se okitio četverac na pariće Matej Vojvodić, Jakša Čizmić, Andre Lončar i Nikola Lučić s kormilarom Dominikom Đirlićem (Jola – kadeti A/ II. Posada).

Bronce su osvojili skifisti Marko Sršen (kadeti A/ I. posada) i Toni Crnjak (juniori A/ I. posada), dvojci na pariće Vesna Vukorepa i Lorena Madeško (kadetkinje A), Mato Tikvica i Patrik Papac (juniori A/ I. posada) te Toni Crnjak i Filip Šiljeg (juniori A/ II. posada), kao i četverac na pariće Jakov Ivaniš, Đivo Baule, Matija Medi i Nikola Raguž s kormilarom Karlom Filipovićem (Jola – kadeti A/ I. posada)

Regata je održana na stazi dužine 500 metara s ciljem popularizacije sporta, ali i skupljanja iskustva mlađih članova proizašlih iz Neptunove škole veslanja.
-Posebno smo zadovoljni što su polaznici škole veslanja, pod nadzorom pomoćnog trenera Jensa Kapora, nastupili u više kategorija i ostvarili zapažene rezultate – ističu iz kluba.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana