Natrag
18.6.2018 09:52

facebook

twitter

google

rss

dulist

NEMATE PLAN ZA SUBOTU? Svi na Sniježnicu!

9.3.2017 @ 11:11 Dulist dulist IN

Podijelite:

Hrvatsko planinarsko društvo Sniježnica povodom Međunarodnog dana žena organizira uspon na najviši vrh Dubrovačko neretvanske županije, na vrh Sv. Ilija (1234 m n/v) iznad Konavala.

Uspon je planiran za subotu, 11. ožujka, a sve počinje okupljanjem zainteresiranih u 8.40 sati u mjestu Kuna Konavoska. Sam uspon kreće u 9 sati.

Predviđeno je grupno fotografiranje, popis sudionica za uspomenu, planinarski domjenak pri povratku kao i izležavanje na jednoj od livada. Do vrha (1234 m n/v) ima oko 2 sata hodanja po kamenoj stazi iz doba Austrougarske.

Sudionike uspona voditi će i osiguravati službeni vodiči Hpd Sniježnice i pripadnici Gorske službe spašavanja.

Potrebno je ponijeti prikladnu opremu, obuću/odjeću kao i dovoljne količine vode/hrane. Uspon je na vlastitu odgovornost. Cijeli izlet/program završava u popodnevnim satima prije mraka.

Bilo bi poželjno najaviti dolazak na Facebook stranicu: HPD SNIJEŽNICA ili na web adresu hpdsnijeznica@yahoo.com, gdje možete pronaći i više informacija o samom usponu.

– Nadamo se lijepom vremenu i ugodnom druženju! – kazali su nam iz HPD Sniježnica, koji su obećali i orošeno čelo od znoja, pogled u daljinu i grah!

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana