Aktualno

Nema zainteresiranih za GP-ovu imovinu

U dubrovačkoj ispostavi Trgovačkog suda u Splitu danas se održao novi krug javnih dražbi imovine tvrtke GP Dubrovnik u stečaju. No, nitko od potencijalnih kupaca nije bio zainteresiran za kupnju imovine nekad uspješne dubrovačke tvrtke.

Tako je danas održana peta javna dražba za Mironju, koja se prodavala po cijeni od 13 milijuna i 137 tisuća kuna, deveta dražba za zgradu na Kapelici koja se prodavala za 7 milijuna i 300 tisuća kuna, peta dražba po redu za prodaju smještajnih kapaciteta u Čibači i to za 20 milijuna i 880 tisuća kuna, te sedma javna dražba stana u Mokošici za 513 tisuća kuna. Održane su desete po redu dražbe za dvije skupine zemljišta u Komolcu. Za 2 milijuna i 950 tisuća kuna prodavala se jedna skupina, a druga skupina za 410 tisuća kuna.
Novih krug javnih dražbi za ove nekretnine održat će se 18. listopada, potvrdio nam je stečajni sudac Srđan Gavranić.
Podsjetimo, na javnim dražbama 4. rujna osim Remize koja će se prodavati  po cijeni od 40 milijuna kuna,  naći će se i jedna skupina zemljišta u Solitudu za 9 milijuna i 100 tisuća kuna, te druga skupina za 8 milijuna i 300 tisuća kuna.

Pročitajte još

NIJE SVUGDJE IZVRSNO Gdje je more bilo dobro, a gdje zadovoljavajuće kakvoće?

Dulist

Dubrovčanin Đuro Lubura predsjednik Hrvatske Mense

Dulist

NE NASJEDAJTE Cirkuliraju lažne poruke o nagradnoj igri Hrvatske pošte

Dulist