Natrag
22.4.2019 12:22

facebook

twitter

google

rss

dulist

NEMA PREPREKE Umjesto Goškovog stadiona, stambeni kompleks

21.9.2016 @ 12:18 Nikša Miletić Grad

Podijelite:

Zemlja koja je ostavljena ostavljena je isključivo pod uvjetom da bude za sport. Zato tamo mora biti stadion oko kojeg je trgovački centar, odnosno neki komercijalni sadržaj, ne obrnuto. Gradnja tamo mora biti kvalitetna, ne da je riječ o ‘kašunu Solin građe’ u Župi dubrovačkoj napravljenom od lima – rekao je gradski vijećnik Pero Vićan na prezentaciji o novom grandioznom Goškovom stadionu na Lapadu u srpnju 2015. godine. Na toj su prezentaciji bili i mediji, kao i gradonačelnik Vlahušić koji se također u Gradskoj vijećnici u nekoliko navrata osvrnuo na oporuku koja sprječava izgradnju bilo čega osim stadiona na Lapadu jer bi se ‘zemlja trebala vratiti vlasnicima’. Medijske objave o toj famoznoj oporuci datiraju godinama unatrag, a ta teza kao svojevrsni lajtmotiv pisala se i prepisivala i ponavljala u javnosti tko zna otkad. Jedini je problem što takva oporuka – ne postoji. I nikad nije postojala.

DuList je stupio u kontakt s obitelji Pitarević kojoj se pogrešno pripisivalo ostavljanje zemlje Gradu Dubrovniku. Što o svemu kažu oni pročitajte samo u našem tiskanom izdanju koje je od srijede na kioscima!

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana