Grad

NEMA PREPREKE Umjesto Goškovog stadiona, stambeni kompleks

Zemlja koja je ostavljena ostavljena je isključivo pod uvjetom da bude za sport. Zato tamo mora biti stadion oko kojeg je trgovački centar, odnosno neki komercijalni sadržaj, ne obrnuto. Gradnja tamo mora biti kvalitetna, ne da je riječ o ‘kašunu Solin građe’ u Župi dubrovačkoj napravljenom od lima – rekao je gradski vijećnik Pero Vićan na prezentaciji o novom grandioznom Goškovom stadionu na Lapadu u srpnju 2015. godine. Na toj su prezentaciji bili i mediji, kao i gradonačelnik Vlahušić koji se također u Gradskoj vijećnici u nekoliko navrata osvrnuo na oporuku koja sprječava izgradnju bilo čega osim stadiona na Lapadu jer bi se ‘zemlja trebala vratiti vlasnicima’. Medijske objave o toj famoznoj oporuci datiraju godinama unatrag, a ta teza kao svojevrsni lajtmotiv pisala se i prepisivala i ponavljala u javnosti tko zna otkad. Jedini je problem što takva oporuka – ne postoji. I nikad nije postojala.

DuList je stupio u kontakt s obitelji Pitarević kojoj se pogrešno pripisivalo ostavljanje zemlje Gradu Dubrovniku. Što o svemu kažu oni pročitajte samo u našem tiskanom izdanju koje je od srijede na kioscima!

Pročitajte još

GRADONAČELNIKOVA ČESTITKA ‘6. prosinca osjećamo neizmjernu tugu, ali i prkos i ponos’

Dulist

Celebrity Cruises podržao projekt ‘Poštujmo Grad’

Dulist

Polaganjem vijenaca odana počast poginulim braniteljima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija