Natrag
17.2.2019 06:55

facebook

twitter

google

rss

dulist

Nema ponavljanja, drugi krug sljedeću subotu

23.11.2013 @ 21:21 Nikša Miletić Politika

Podijelite:

Stvari su se u SDP-u zakomplicirale – još jednom.

Naime, nakon što je prošlu nedjelju održan prvi krug izbora za predsjednika županijskog SDP-a, u kojem je između tri kandidata Mujice Zijadića, aktulanog predsjednika Davora Penića, te bivše predsjednice dubrovačkih SDP-ovaca Tatjane Šimac Bonačić u drugi krug prošli dvoje potonjih, bilo je jasno kako stvari neće ostati na tome. Nakon žalbi Zijadića i Penića i prigovora u namještanje izbora stigla je odluka o njihovu ponavljanju u ogranku Ploče, no prema posljednjim informacijama do toga ipak neće doći. Središnjica s Iblerovog trga poništila je tu odluku, a drugi krug izbora održat će se sljedeću subotu.

Podsjetimo, u prvom krugu Šimac Bonačić je osvojila 387 glasova ili 49,74 posto, a Penić 310 glasova ili 39,8 posto. Za pobjedu u prvom krugu Šimac Bonačić trebala je prijeći prag od 50 posto.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana