Sport

NEIZVJESTAN MEČ Celtic bar Belfast osvojio Prvenstvo Jadrana u bridžu!

Bridz turnir detalji

Tim Bridge kluba Dubrovnik, Celtic bar Belfast osvojio je Timsko prvenstvo Jadrana koje se održalo protekli vikend u Imotskom.

To je druga godina zaredom da tim iz Bridge klub Dubrovnik osvaja ovo natjecanje. Nakon kvalifikacijskog dijela najbolju poziciju je imao tim Tečajac, također iz kluba Dubrovnik. U polufinalnim mečevima Imotski 1 je pobijedio Tečajca sa 41:35, Celtic bar Belfast je u vrlo neizvjesnom meču pobijedio Split sa 28:25.5. U finalu je Celtic bar Belfast bio vrlo uvjerljiv i dobio je Imotski 1 s rezultatom: 68:27.

Split je bio bolji od Tečajca u meču za treće mjesto. Tim Celtic bar Belfast nastupio je u sastavu: Joško Đilović, Ante Mijić, Ivica Obad i Đivo Tikvica. Nastupilo je devet timova, a među njima i pet timova iz Dubrovnika i Mlina. Od ostalih domaćin Imotski je nastupio sa dva tima te Rijeka i Split sa po jednim timom.

Na parskom turniru Modro jezero po Butler obračunu nastupilo je 18 parova. Pobijedili su članovi Bridž kluba Rijeka, Denis Putić i Anes Pozderac. Zapažen rezultat ostvarili su Iva Strnad i Frano Mozara na trećem mjestu te Ana Čeović i Zdenko Stanković koji su osvojili četvrto mjesto.

Na parskom turniru Crveno jezero po Matchpoints obračunu nastupila su 22 para. Miho Jančić i Toni Radić su osvojili treći put ovaj turnir zaredom. To im je ujedno i četvrta titula na ovom turniru u zadnjih pet godina.Dubravka Zvrko i Mario Majstorović su osvojili treće mjesto, a Iva Strnad i Frano Mozara četvrto.

Više saznajte ovdje.

foto: Ilustracija

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist