Natrag
23.3.2019 01:44

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ne propustite urnebesnu hit komediju ‘Balkanski Sex i Grad: Čipka i čokolada’

27.4.2018 @ 13:40 Dulist dulist IN

Podijelite:

Predstava je osmišljena kao BALKANSKI SEX i GRAD u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktualni muško-ženski problemi prikazani su u ovom scensko-glazbenom performansu, a dubrovačka publika uživat će u ovom hitu večeras s početkom u 18.30 i 20.30 sati u kinu Sloboda.

BALKANSKI SEX i GRAD nastao na osnovu knjige „Čipka i čokolada” autora Danijele Božičković Radulović i Antileta Ana Živković te na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče suvremenu ženu i muškarca na Balkanu.

Američka serija ‘Sex i grad’ osvojila je cijeli svijet baveći se baš njima, a sad i naš region ima nešto slično. Po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muke muče sa muškarcima i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme. Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svog života. Njih dvije vode potpuno drugačiji život, a ipak se savršeno razumiju. Glumci na pozornici oživljavaju sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među parovima koja nemaju kraja. Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje ‘nerješive’ probleme, dok Zvjerka, Marko Dolaš tumači lik zgodnog zavodnika.

Ulaznice za predstavu su u prodaji u sustavu EVENTIMA i preko stranice www.croatia-ticket.com, u mjenjačnama Exclusive Change, tisak kioscima te Tisak Medija butizi kao i sat vremena prije početka predstave.

Predstava za koju se traži uvijek karta više…

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana