Natrag
20.4.2019 14:58

facebook

twitter

google

rss

dulist

NE PROPUSTITE Tomislav Bralić i klapa Intrade u Valamaru Lacroma!

12.10.2016 @ 16:47 Dulist dulist IN
2;2

Podijelite:

Valamar Riviera, vodeća hrvatska turistička kompanija, organizira i najavljuje još jedan ekskluzivni koncert za svoje sugrađane za kraj ove godine.

Naime 4. studenog u kongresnoj dvorani Elafiti u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik održat će se koncert Tomislav Bralića i klape Intrade, koji zasigurno zaslužuju brojne vrhunske epitete koji se vežu na sam spomen ovih umjetnika i glazbenika.

Početak programa je u 19 sati dok će ulaznice po cijeni od 70 kuna odnosno 90 kuna na dan koncerta biti u prodaji od idućeg tjedna i to na recepciji hotela Valamar Lacroma Dubrovnik dok su sve informacije i prodaja ulaznica dostupne i na telefon 449 100. Uz piće dobrodošlice tijekom koncerta će biti prigodna ponuda hrane i pića po atraktivnim cijenama.

Tomislav Bralić i klapa Intrade jedni su od naših najpopularnijih izvođača koji već godinama oduševljavaju publiku na jedinstvenim koncertnim spektaklima te kontinuirano pune i brojne dvorane u Europi i svijetu.

Njihovom uspjehu svjedoče i brojna priznanja te značajne glazbene nagrade koje zbog specifične interpretacije dalmatinske pjesme i besprijekornog glazbenog izričaja u izvedbama čine ovu klapu prepoznatljivom na području Hrvatske i regije.

4. studenoga 2016. budite i vi dio glazbene priče u prekrasnom ambijentu hotela Valamar Lacroma Dubrovnik gdje će vas Tomislav Bralić I klapa Intrade još jednom oduševiti interpretacijom svojih glazbenih djela.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana