DuList IN

NE PROPUSTITE Tomislav Bralić i klapa Intrade u Valamaru Lacroma!

NE PROPUSTITE Tomislav Bralić i klapa Intrade u Valamaru Lacroma!

Valamar Riviera, vodeća hrvatska turistička kompanija, organizira i najavljuje još jedan ekskluzivni koncert za svoje sugrađane za kraj ove godine.

Naime 4. studenog u kongresnoj dvorani Elafiti u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik održat će se koncert Tomislav Bralića i klape Intrade, koji zasigurno zaslužuju brojne vrhunske epitete koji se vežu na sam spomen ovih umjetnika i glazbenika.

Početak programa je u 19 sati dok će ulaznice po cijeni od 70 kuna odnosno 90 kuna na dan koncerta biti u prodaji od idućeg tjedna i to na recepciji hotela Valamar Lacroma Dubrovnik dok su sve informacije i prodaja ulaznica dostupne i na telefon 449 100. Uz piće dobrodošlice tijekom koncerta će biti prigodna ponuda hrane i pića po atraktivnim cijenama.

Tomislav Bralić i klapa Intrade jedni su od naših najpopularnijih izvođača koji već godinama oduševljavaju publiku na jedinstvenim koncertnim spektaklima te kontinuirano pune i brojne dvorane u Europi i svijetu.

Njihovom uspjehu svjedoče i brojna priznanja te značajne glazbene nagrade koje zbog specifične interpretacije dalmatinske pjesme i besprijekornog glazbenog izričaja u izvedbama čine ovu klapu prepoznatljivom na području Hrvatske i regije.

4. studenoga 2016. budite i vi dio glazbene priče u prekrasnom ambijentu hotela Valamar Lacroma Dubrovnik gdje će vas Tomislav Bralić I klapa Intrade još jednom oduševiti interpretacijom svojih glazbenih djela.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist