Sport

Ne propustite novu sezonu Škole trčanja Dubrovnik!

Nakon završenog Sarajevo polumaratona proteklog vikenda gdje je nastupalo 16 trkača i trkačica iz Škole trčanja Dubrovnik, pozivaju sve zainteresirane polaznike stare i nove na sastanak ŠTD koji će se održati 24. rujna s početkom u 17 sati, u prostorijama u Doc-u (iznad Benettona).

Na sastanku ćete moći poslušati iskustva ljudi koji nikad nisu trčali, a sad već trče kilometre i kilometre, te naravno Lade Tedeschi Fiorio koja se u četrdesetoj godini počela baviti trčanjem, a već sad osvaja sva postolja. Kako je ustvari nakon tri godine bavljenja ovim sportom, a s obzirom da je majka i poslovna žena – sada već profesionalna trkačica – došla do ovog uspjeha? Saznajte na predavanju!

Uz predavanje, bit će ut i prezentacija zdrave prehrane naše licenciranane nutricionistice, te uz savjete zdrave prehrane i predstavljanje novih trenera ŠKOLE TRČANJA DUBROVNIK.

Škola počinje 26. rujna na brdu Petka u 17 sati.

Kontakt telefon za one koji ne mogu doći na sastanak:
Ana Perović Alamat
0915113789
mail: pobijedisebe2511@gmail.com

Pročitajte još

TRI MEDALJE ZA BK DUBROVNIK Zlatna Barbara Janičić!

Dulist

‘PING PONG’ LIGA Ovo su rezultati 11. kola!

Dulist

MONTENEGRO MIMOSA CUP Jugaši osvojili devet medalja, Barčot najuspješniji natjecatelj!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija