DuList INDuList PROMO

NE PROPUSTITE Nova zimska ponuda u Restoranu Horizont je ‘pun pogodak’!

NE PROPUSTITE Nova zimska ponuda u Restoranu Horizont je 'pun pogodak'!

Nakon vrućeg dubrovačkog ljeta, kojeg je svojim otvaranjem 26. lipnja uljepšao i Restoran Horizont, vrijeme je za ugodni ‘gastro-switch’! U obilju gastronomske ponude grada, nečim se treba istaknuti. Zna to obitelj Matić, koji su ovoga puta, za zimsku ponudu, pripremili menu koji će šarmirati ama baš svakog…

I ovoga puta Horizont fuzira fantastične namirnice dubrovačke gastro tradicije s modernim načinima spravljanja hrane. Tako je nastao menu koji svakom komponentom osvaja.

Zimski menu ‘Horizont Times’, jednostavan, ali složen bez ‘viška’, nudi namirnice po svačijem ukusu. Dva riblja, te dva mesna menija – unutar njih sve što vam srce poželi. Prvi riblji menu uz juhu punu okusa nudi poširani brancin na pjenici od brokule s prilogom, te kolač po izboru, koji će se naći i na drugom meniju, uz tuna tartar. ‘Pun pogodak’ drugog menija svakako je panga na posteljici od cvjetače s kandiranim limunom, sve skupa pomno birano i slagano od najfinijih ribljih delicija.

Ljubitelji mesa uživat će u dva sjajna mesna menija. Prvi u sebi ‘krije’ juhu od buče, te sporo pečeni odojak na pireu od jabuke i đumbira, a drugi pak fuži s tartufima te entrecote na način šefa kuhinje. Oba menija također nude kolač po izboru, koji u potpunosti zaokružuju gastro priču ovog lijepog kutka iznad grada.

Mjesto je to s kojeg puca pogled na Porporelu, u mirnoj Ulici od Bosanke na Pločama, a do ljeta kada će taraca i dalje biti hit mjesto za ugodne zalaske sunca, uživajte u interijeru koji vas odnosi na neka daleka putovanja. Prostor, ugodnog ambijenta, dekorirala je i svojim fascinantnim idejama osmislila i realizirala Rajna Inić, dubrovačka akademska slikarica čiji motivi jednostavno govore, baš kao i restoran sam – ‘To je Horizont prema kojem želimo otploviti’!


Kontakt: Restoran Horizont

Pročitajte još

Poznati solarni brend MS2 Energo otvara ured, dostupne su i subvencije

Dulist

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist